Wysłany: 2008-03-05, 19:19 Wyjście na mecz Śląska Wrocław!
Śląsk Wrocław -:- Kmita Zabierzów
Organizujemy "Ekonomiczne" wyjście na mecz Śląska Wrocław, który odbędzie się o 18:30 w najbliższą sobotę (08.03.2008). Skąd ta inicjatywa? Przede wszystkim, klub jest bliski awansu do pierwszej ligi(Ekstraklasy), przeprowadzono nowe transfery, zmodernizowano obiekt sportowy, jedyne czego brak to gorącego wsparcia z... NASZEJ strony. Z drugiej strony, chcemy pokazać, iż piłkarskie mecze, to nie zadymy(jak to przedstawiają niektóre media), a świetna zabawa, zabawa w której uczestniczą dzieci, kobiety, matki, żony i( kochanki) . Nie wierzycie? Gorąco zachęcam , by przekonać się na własne oczy...
Jak już wspomniałem, mecz odbędzie się w sobotę (08.03)
Koszt: 17zł mężczyźni, 0 ZŁ KOBIETY Myślę, że jest to niepowtarzalna okazja, by "za darmo" uczestniczyć w tym wspaniałym widowisku.
Masz jakieś pytania?
Piszcie na priv, lub na GG: 4191777 / 9247140 (GG współorganizatora wyjścia). Oczywiście, jest możliwość kontaktu, spotkania informacyjnego w Przegubowcu
Pozdrawiam i mam nadzieję... do zobaczenia!
[ Dodano: 2008-03-07, 15:47 ]
Nie spodziewałem się takiego odzewu , jeszcze parę osób i zajmiemy cały tramwaj , tak więc, zachęcam
Jednak studenci potrafią się oderwać od książek Bo student ma nie ma się uczyć tylko studiować Już teraz mogę powiedzieć że zoraganizujemy kolejny wypad na mecz.
Tak trzymać.
_________________ Za Śląsk! Za WKS! Pójdziemy aż po życia kres!
Chętni na mecz z Łomżą(sobota, 18.30)->priv(lub gg) do mnie lub do pico4. Zapraszam.
[ Dodano: 2008-03-30, 17:38 ]
Pzdr dla ekipy z meczyku. Myślę że się nia zawiedliście
Kolejny mecz. Śląsk Wrocław-Arka Gdynia, 13 kwiecień, niedziela, 14.40.
Zapewniam że takiego widowiska piłkarskiego jeszcze nie widzieliście. Zresztą nie będe namawiał, kto chce iść to zgłaszać się jak najszybciej bo bilety są w przedsprzedaży i na meczu nie bedzie można ich kupić. Cena standardowa. Panie 10, panowie 17.
Wszelkie pytania u mnie i u pico4. Zapraszam.
_________________ Za Śląsk! Za WKS! Pójdziemy aż po życia kres!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum