ale mimo wszytsko to budzi lekki niesmak bo dzieciak troche za mlody jest na takie cos.. w sensie slownictwo ma bardzo wyszukane No ale i tak mnie rozwalił
co zzzzzzaaa...
dobrze, że to nie mój dzieciak, bo jak bym go dorwała to zaczęła bym chyba działać wbrew sobie, bo z założenia nie robię krzywdy ludziom
jakos nie bawi mnie to... moje pierwsze brzydkie slowo powiedzialam... i to z wielkim wstydem jak mialam 13 moze 14 lat to co sie teraz dzieje z dziecmi przeraza mnie bardzo
jak dla mnie toto mało śmieszne jest raczej - głupie bardziej - jacyś gówniarze zrobili sobie z jeszcze większego gówniarza maskotkę - nauczyli go słów, dali zabaweczkę do ręki i podpuszczają żeby się malec popisywał przed kamerą - przecież to widać że ten maluch nie robi tego naturalnie - i może w tym cała nadzieja dla dzieciaka - lepiej żeby zmienił kolegów póki go nie podpuszczają do głupszych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum