forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Doodnij sobie!
Autor Wiadomość
Marmolada

Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-03-31, 18:26   Doodnij sobie!

Cześć! :)
Chciałabym się z Wami podzielić stroną, na którą trafiłam - http://dood.pl/wroclaw/
Szukałam miejsca, gdzie się wybrać na imprezę, a poza tym chciałam wszystko dobrze zaplanować i potrzebowałam do tego opinii innych. Dood.pl uratował mi w tamtym momencie wieczór, bo znalazłam tam wszystko, czego potrzebowałam. Wszystko się udało :)
Poza tym przy okazji dowiedziałam się o koncercie Jelonka, więc się nań wybrałam. Też było świetnie.
Wydaje mi się, że to świetny portal z bieżącymi informacjami i z recenzjami różnorakich miejsc. No i można się dowiedzieć o wielu ciekawych promocjach, a nie wiem jak Wy, ale ja zbyt wypchanego portfela jako studentka nie mam ;P

Teraz wchodzę tam często, więc polecam :)

magda_jaz 

Wydział: ZF
Wysłany: 2011-04-01, 12:17   

kryptoreklamowym skrytożercom mówimy nie!

Marmolada

Wysłany: 2011-04-05, 15:55   

To nie była kryptoreklama. :) Żyjemy w czasach, w których we wszystkim można znaleźć drugie dno i rzucać oskarżeniami na prawo i lewo. Ja chciałam polecić przydatną stronę i to w odpowiednim dziale, żeby uniknąć obrzucania mięsem, a tu proszę...

magda_jaz 

Wysłany: 2011-04-15, 12:22   

1) jasne i dlatego weszłaś Marmolado na forumue nie będąc z UE?

2) w którym miejscu obrzuciłam Cię mięsem?

3) przeczytaj sam użytkowniku Marmolada swojego posta, i oceń obiektywnie o czym on świadczy - patrzcie, taka fajna strona, super rzeczy tu są, i jeszcze ten tekst o uratowaniu wieczoru... sorry, ale śmierdzi kryptoreklamą na odległość

Marmolada

Wysłany: 2011-04-15, 13:42   

1) Powiedz mi, że jestem jedyną osobą, która tak zrobiła. W przyszłym semestrze planuję zacząć drugi kierunek, więc chciałam poznać opinie studentów samego UE. To karalne?

2) Przysłowiowym mięsem obrzuciłaś mnie w momencie nazwania mnie "kryptoreklamowym skrytożercą".

3) To jest dział, w którym można polecić komuś przydatne miejsce w internecie, o czym świadczy sama jego nazwa.
Nie napisałam czegoś w rodzaju: "Wejdź koniecznie! Ta strona uratuje Ci wieczór!" Ja pisałam o swoich doświadczeniach. To też zabronione? Zastanów się.

magda_jaz 

Wysłany: 2011-04-18, 12:21   

Marmolada napisał/a:
1) Powiedz mi, że jestem jedyną osobą, która tak zrobiła. W przyszłym semestrze planuję zacząć drugi kierunek, więc chciałam poznać opinie studentów samego UE. To karalne?

ale opinie na temat czego? Ty nie chcesz poznać żadnych opinii tylko reklamujesz stronę internetową - w którym miejscu zapytałaś chociaż "co sądzicie o tej stronie?" albo "przydała Wam się kiedyś?" - nie!
a poza tym co ma do tego 2 kierunek na UE - dorobiłaś teorię i to kiepską

Twój pierwszy post na tym forum dotyczył akurat reklamy tej strony - sorry, ale zarejestrowałaś się po to, żeby ją zareklamować i cokolwiek byś nie wymyślała to tak jest i będzie

Marmolada napisał/a:
2) Przysłowiowym mięsem obrzuciłaś mnie w momencie nazwania mnie "kryptoreklamowym skrytożercą".

mylisz się - wyraziłam opinię na temat tego co napisałaś, dalej uważam, że Twoim jedynym celem jest reklamowanie jakiegoś portalu podszywając się pod przyszłego studenta - w żaden sposób Ci nie ubliżyłam, a tym bardziej w wulgarny i niegrzeczny sposób - co rozumie się poprzez "obrzucić kogoś mięsem", a jakbyś obejrzała trochę klasyki polskiego humoru to wiedziałabyś z czego zaczerpnięta jest ta parafraza

Marmolada napisał/a:
3) To jest dział, w którym można polecić komuś przydatne miejsce w internecie, o czym świadczy sama jego nazwa.
Nie napisałam czegoś w rodzaju: "Wejdź koniecznie! Ta strona uratuje Ci wieczór!" Ja pisałam o swoich doświadczeniach. To też zabronione? Zastanów się.

jasne to jest dział - ale jakbyś napisała, że znalazłaś fajną stronkę, na której opisanych jest wiele ciekawych wydarzeń, to ok, ale Twoja wypowiedź o tym jak uratowało Ci to wieczór (jakby Ci się normalnie świat zawalił bez tej stronki) jest wyraźnym przerysowaniem, wskazującym na to, że za bardzo ci zależy, żeby zachwalić tę stronę - tak jakbyś np. dostawała pieniądze za każde polecenie, albo zamieszczenie informacji na forach (nie mówię, że tak jest => ale można zarobić parę groszy w ten sposób w internecie)

pozdrawiam

i więcej luzu!

Odpowiedz do tematu