lol2 - M$ ma tą prezentację we flashu, a juz 2x zapowiadali technologie ktore mialy wymiesc, zniszczyc i wogole flasha
czepliwy sie na wieczor zrobilem
sam pomysl niezly, ale nie wiem tez czy taki innowacyjny - multitouch screeny robili juz jacys studenci pewien czas temu...
o: http://www.youtube.com/watch?v=UcKqyn-gUbY
iPhone też będzie mieć multi touch screen . Tylko ciekawe ile będzie kosztował na początek... . W Stanach niby 500$, u nas pewnie z 2 razy więcej na początek .
sa juz chinskie podroby iphone, nawet na allegro byly
doczytuje wlasnie na stronie MS, jednak daja rade z tym projektem - niezle.
Ciekawe po jakim czasie trzeba bedzie zmienic stol bo nie bedzie wykrywal nowych widelcy i zawieszal sie
hmmm ...a ja mam pytanie ...co by się stało jakby jakaś parka zrobiła sobie romantyczną kolacje przy tym stole i nagle zachciało im się uprawiać seks? ...po pierwsze co by się wyświetliło? ...po drugie czy stół by wytrzymał?
Wydział: ZF
Wiek: 27 Dołączył: 28 Mar 2005 Posty: 113 Skąd: Sky Valley ;)
Wysłany: 2007-06-22, 13:05
i na ch wam takie coś? :p a tak serio, to niezła zabawka, ale żeby takie tricki jak ten z telefonami robił, to jeszcze poczekać trza, no i pewnie jakiś sposób komunikacji opracować, który musiałby zostać zestandaryzowany i przyjęty przez producentów komórek.
_________________ Mr Neutron! The most dangerous and terrifying man in the world! The man with the strength of an army! The wisdom of all the scholars in history! The man who had the power to destroy the world.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum