Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-12-27, 12:29
ok
troche ich już mam, bo to nieraz zdarzyła się opcja szoku "ojej! naszoklasowa znajomość jaka rozwiązana?!". Spoko Julian, wrzuce, posmucicie się ze mną wszyscy. Bo to nie przelewki.
a co do popularnosci naszej klasy i braku powodzenia podobnych serwisow studenckich. wydaje mi sie ze chodzi o to, ze ludzie, ktorzy znali sie ze studiow czesciej utrzymuja ze soba kontakty, niz z tymi z ktorymi chodzili do klasy majac lat 7-13. stad wielkie "halo" i "aaaaleeee faaajnie" jak sie zbiera do kupy taka klasa co sie nie widziala hohoho lat. i stad ta popularnosc - zwlaszcza wsrod ludzi starszych (niz my ). no i to, ze byli pierwsi tez sie liczy.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-12-27, 17:45
no dlatego mówie, emocjony poszły w ruch... a co do goldenline to bardzo bardzo pomocny serwis w odróżnieniu do naszej klasy, która wartość ma jak dla mnie sam nie wiem jaką bo określić tego nie moge
Wysłany: 2007-12-27, 19:55
jul napisał/a:
a co do goldenline to bardzo bardzo pomocny serwis w odróżnieniu do naszej klasy, która wartość ma jak dla mnie sam nie wiem jaką bo określić tego nie moge
w odróżnieniu OD naszej klasy moj drogi.
Czyżbyś zazdroscil im sukcesu?
Mieli słuszną ideę, bum taki, że spotkac się tu może prawie każdy z każdym.
Ja znając jedynie imię i miejsce pochodzenia znalazłam trochę znajomych i ułatwiło mi to porozumiewanie się .. i w ogóle dużo ułatwiło
Powiedzmy sobie szczerze - nasza-klasa jest 'na topie' [żeby nie powiedzieć 'glamur'] i ludzie teraz, poznając kogoś nowego, zadają pytanie "a jesteś na naszej klasie?". Taka prawda
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-12-28, 00:17
goldenline i naszej klasy nie mozna porownywac, bo to jest kompletnie INNA IDEA - wiec wsszelkie porownania sa bez sensu. A golden line tez na maxa pomocne jest i ulatwiajace - jeden dorbny przyklad - patrz na przyklad grupa - pomoc w 48 godzin.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-12-28, 08:02
e tam już mnie zaczyna wkurwiać jak mi ludzie cały czas mówią że im zazdroszcze wystarczy że powiem że serwis jest beznadziejny Dla mnie jest beznadziejny i im nie zazdroszcze i niech sie rozwijają i powodzenia i koniec tematu
classmates.com w upadku, a nasza klasa.. zobaczymy w przyszłości
goldenline.pl jest solidnym serwisem branżowym, fora są bardzo pomocne bo wypowiadają się na nich konkretni ludzie nie 'hejka hejka' i dlatego twierdze, że to milion razy lepszy serwis i twórcom goldenline.pl profeo.pl i podobnym zazdroszcze
Wysłany: 2007-12-28, 13:26
Cytat:
goldenline i naszej klasy nie mozna porownywac, bo to jest kompletnie INNA IDEA - wiec wsszelkie porownania sa bez sensu. A golden line tez na maxa pomocne jest i ulatwiajace - jeden dorbny przyklad - patrz na przyklad grupa - pomoc w 48 godzin.
nikt nawet nie zaczął porównania. Do czego się ten post odnosi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum