Chcesz współtworzyć serwis społecznościowy dla studentów? Masz lekkie pióro, wielu znajomych studentów lub po prostu łatwo nawiązujesz kontakty? Dołącz do nas, być może to właśnie Ciebie szukamy! → Moja-Grupa.pl ←
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-12-25, 21:31
heh, widze ze nasza klasa ma nasladowcow. A to do konca nie jest fair - nazwa prawie identyczna, nie ma jak jechac na czyims sukcesie. A dwa ze potrzebujecie duuuzo szczescia by sie wybic, rynek jest raczej nasycony - nk jest trendy i jazzy, moja grupa niekoniecznie bedzie
Nasz-Klasa.pl sama w sobie jest kserem , my przynajmniej próbujemy odświerzyć temat i uczynić go bardziej atrakcyjnym dla konkretnej grupy ludzi. Studentix, szkoda słów, raz się tam zalogowałem i więcej nie wracam .
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-12-26, 22:05
Spoks, dobre posunięcie. A co do takich serwisów, to może i by sie udało z dużym kopem promocyjnym i fajną grafą, kopie nie są złe. Z tym, że ogólnie serwisy społecznościowe dotyczące studentów coś sie u nas nie przyjmują, w ogóle to sie dziwie że nasza-klasa.pl się aż tak przyjęła, nie wróżyłem im sukcesu a tu prosze, chyba emocje poszły w ruch a w serwisach studenckich jakoś tego nie ma chyba niewielu kończy studia
A teraz nawet wchodzi sobie do nas niemiecki serwis identyczny do tego iksa czy jak mu tam... no zobaczymy jak to wyjdzie. W każdym razie powodzenia życzę mimom że ogólnie nie wierze w takie serwisy no ale na naszej-klasie sie przejechałem
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-12-26, 22:24
bo nasza-klasa to taki prawdziwy pierwszy portal, gdzie musem było podanie swoich prawdziwych danych osobowych - wprawdzie teraz porobiły sie jakies smiesznostki, parodie i inne takie, ale fakt, że można bylo kogoś znaleźć znając jedynie np. nazwisko i miejsce zamieszkania to rewelacyjna sprawa w porównaniu do np. grona
A teraz wielu ludzi widzi mozliwośc upłynnienia gotówki w serwisach stricte społecznościowych. Swoją drogą - czy jesteśmy aż tak wszyscy samotni ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum