Wydział: IE
Wysłany: 2007-08-30, 11:56 www.favore.pl
chyba kazdy kojazy portale z aukcjami internetowymi..jest ich całkiem nie mało.
A czy zamawiał ktoś z was usługe przez internet?? ..to u nas jeszcze nie jest bardzo popularne ale z kazdym dniem się rozkręca ..ja spróbowałem i jestem zadowolony z takiej formy działania.
Nareszcie nie trzeba szukac książek typu panoramy firm itp - wszystko jest w sieci
istotną sprawą jest że portal jest zarówno dla usługodawców jak i ich klientów!
zamieszczenie usługi jest za free!!! ..co powinno zainteresować młodych właścicieli firm i nie tylko
napiszcie jakie kto miał doświadczenia z tego typu zamówieniem usługi
Wydział: IE
Wysłany: 2007-09-04, 15:42
hej!
ja już zamówiłem 2 usługi:
1) serwis aparatu cyfrowego
2) korki do egz poprawkowego
zamiast szukać po różnych częściach Wrocławia serwisów aparatów..odnalazłem oferty na w/w portalu i się dogadałem przez tel co i jak, na kiedy i za ile (mniej więcej bo wiadomo że musiałem dostarczyć aparat do naprawy) - co pozwoliło mi prawie wszystko załatwić nie ruszając się z domu . Sprzęcik działa teraz jak powinien, koszt nie był wysoki a serwis wykonany 2 razy szybciej niż jak proponowali mi w centrum, gdzie kiedyś z ciekawości zapytałem o czas naprawy.
..a jeśli chodzi korki to sprawnie odszukałem korepetytora z mojej okolicy gdzie mieszkam i po zalogowaniu na portalu mogłem zadzwonić bezpośrednio umówić się na naukę. (dodam że na stronie od razu są podane ceny pln/1h co mi bardzo ułatwiło wybór osoby do której się chciałem zgłosić!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum