Wysłany: 2011-01-24, 12:09 Egz prawo u prof. barbary Ćwierz Matysiak
Witam czy jest ktoś kto miał egz z ciocią Basią.Słyszałam że gdzies krąża testy sprzed kilku lat podobno pytania się powtarzają czy ma ktoś dostęp do testów?>? wysyłajcie jak możecie.
Wydział: NE
Wysłany: 2011-01-26, 13:51
Wow, bardzo miło z Twojej strony, że zamieściłeś tak ogromną paczkę materiałów - mam nadzieję, że któryś z zamieszczonych testów pojawi się na poniedziałkowym egzaminie Pozdrawiam
Wysłany: 2011-01-30, 03:14
W podobnym wątku gdzieś na forum zostało napisane, że jest to 'praca zbiorowa', ale jak to się ma do rzeczywistości to okaże się w poniedziałek Słyszałam też, że są jakieś podpowiedzi z jej strony, ale zobaczymy Ogólnie wg planu ma to trwać 1,5 h, ale na wykładzie pani dr wspominała coś o 20 minutach (?!) na test - to rzeczywiście przydadzą się nam ta konstytucja i KC, które możemy z sobą przynieść
Wysłany: 2011-01-30, 11:05
sciągać można tylko nie ma z czego;p na ten test w tamtym roku bylo faktycznie 20 min. nie pamietam ile pytan ale po dwie odpowiedzi prawidlowe. powtórzyły sie pytania a poprzednich lat konstytucje i kodeks cywilny fajnie miec, ale jak sie nie wie gdzie czego szukac to i tak sie nie przyda;p
Były 4 wersje testu, 26 pytań, jedna odpowiedź prawidłowa. Można było ściągać a pod koniec testu podała prawidłowe odpowiedzi, żebyśmy sobie sprawdzili, więc jak nie jest się pewnym jakiejś odp to można poczekac na koniec egzaminu i wpisać prawidłową jak będzie podawać:) Powodzenia
To jak w końcu? Jedna czy wiele odpowiedzi? Jak to możliwe, że na końcu podała prawidłowe? To chyba wszyscy by zmienili na dobre? Czy te testy z poprzednich lat to są te co tu zostały zamieszczone czy inne? Jak macie jakieś inne testy/ materiały to wrzućcie
My na zaocznych pisaliśmy wszyscy razem i to byl test jednokrotnego wyboru. Zabroniła poprawiać pod koniec odpowiedzi ale był taki tłok, że i tak nic nie widziała. Każdą poprawianą odpowiedź trzeba było uzasadnić, więc nie można było od tak pozmieniać wszystkich odpowiedzi, bo trzeba było pisać wtedy uzasadnienie dlaczego zmieniliśmy odpowiedź.
[ Dodano: 2011-01-30, 14:07 ]
nie wiem ile jest was na dziennych ale my na zaocznych (7 grup) fir i zarządzanie pisaliśmy razem w stysiu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum