rozwiazane listy sie znajda dac namiary na PW, a skontaktuje z odpowiednia osoba rafi_zią mowil, ze chetnie jakiejs fajnej dziewczynie odda
poza tym, mam jakies pierdoly w wersji elektronicznej na dysku, jesli znajde odrobine checi w moim leniwym ego, to w najblizszym czasie wszystko wrzuce na forum
tez mialam z Ryba analize. Rok temu zarzekał się, że nie zwolni nikogo.. ludzie się uczyli, a w dniu egzaminu, po wejsciu na sale wyczytal osoby, ktore jednak sa zwolnione. Warunkiem bylo 5 na II sem. i min. 4.5 na I sem.
pytam bo nie jestem w jego grupie, ale pisze u niego egzam. a ze mam na I sem 5 i na drugi tez 5 to zaslyszalem ze moze mnie zwolnic dlatego pytam. a zwalnial ludzi niezaleznie czy mieli z nim czy z innym cwiczenia?
z kim miałeś ćwiczenia?
zależy jeszcze od humoru, poczynań polskiej reprezentacji jutro, siły wiatru i nasłonecznienia...
Ogółem R. jest z lekka nieprzewidywalny
pytam bo nie jestem w jego grupie, ale pisze u niego egzam. a ze mam na I sem 5 i na drugi tez 5 to zaslyszalem ze moze mnie zwolnic dlatego pytam. a zwalnial ludzi niezaleznie czy mieli z nim czy z innym cwiczenia?
Ja miałam ćwiczenia z J.J.-em (chyba wiecie o kim mówię;-)) Mimo to Rybicki zwolnił z mojej grupy 2 osoby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum