Ma ktos egzaminy z poprzednich lat z analizy matematycznej!! Bylbym bardzo wdzieczny!!
przydaly by mi sie jeszcze egzaminki z rachunku prawd i statystyki!!
Napewno cos macie!! :] Z gory thanx
_________________ Twój podpis to zwykły podpis. MÓJ TO CHIQUITA!!
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-04-12, 23:03
Ja moge ci tylko zagadnieniami napisać co było na pierwszym terminie, na tórym nie miałem przyjemności być (heh) A o Rybie ci powiem tyle, że wymyśla sobie zadanka na poczekaniu dzień przed egzaminem, albo nawet już na sali. Nic sie nie powtórzy. (tyle na pocieszenie )
BYŁO:
-Zbadać ciągłość funkcji
-Szereg Taylora
-Zbieżność szeregu (kosmiczne przykłady)
-Ekstrema warunkowe
-Pole obszaru ograniczonego relacjami (np. z={x>1 0<y<1/x(x-1)})
-Równania różniczkowe (tego nikt nie zrobił chyba, to później na poprawce i na komisie już nie było)
-Pochodna kierunkowa w punkcie i w kierunku wektora
-równoliczność np. czy zbiory A=<48,104> i B=<104,130> są równoliczne
To jest jedna grupa z pierwszego terminu, nie mam dokładnych zadań, dlatego tylko zagadnienia.
No i powodzenia. (bo będzie wam potrzebne, :twisted: )
witam, fajnie byłoby, gdyby ktoś się tu wypowiedział na temat egzaminów z : STO/RAPR (Ostasiewicz), WDI (Skwarnik) i MIK (Jasiński). to tyle, pozdr. :twisted:
sancho [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-17, 23:24
pierwsza mysl jak zobaczylem w temacie "ryba" smiech
mimo wszystko uwazam ze to zajebisty koles zwlaszcza te jego texty typu ze:
"jak nie bedzie kiedys_tam godzin rektorskich to on stanie jak ten lepper i zablokuje brame wjazdowa na akademie" musze sie kiedys do niego przejsc na wyklad posluchac co znow wymysli:)
powinienem miec jeszcze gdzies te starcie z egzaminow bo sam bylem komisarzem
jak bede miec chwile czasu postaram sie wejsc na poooooczte wyslac maaaaila adminowi ktory to zamiesci gdzies w download szkoda ze nie ma wiecej miejsca,tj mozliwosci dodania zalacznika bo szczerze mowiac nie chce mi sie bawic:|
co do ostasiewicza to jeszcze do tej pory mnie ciarki przechodza slyszac to nazwisko.
skwarnik raczej jest luzakiem na egzam odemnie z gr tylko 2 osoby nie zaliczyly w 1 terminie,
a co do jasninskiego to bylem u niego na 1 wykladzie a w 2 semestrze mialem z forliczem
ale u obywu chyba egz wyglada podobnie forlicz sie chyba bardziej czepia zwlaszcza jednostek
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2005-04-20, 23:08
Nie ma limitu, bo załączników macie używać tylko do poważnych i ważnych rzeczy (takich jak materiały np) Wszystko inne do mnie i do downloadu, albo linka zapodać. Bo naprawde jest tylko 100 mb. Jak każdy zacznie coś zamieszczać to sie zapcha, forum padnie i już
Ale to co robisz ty sancho zawsze będzie dozwolone (mam na myśli materiały )
[ Dodano: 2005-04-20, 23:19 ]
Mam lepszy pomysł. Zezwole na załączniki tylko w tym dziale. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie. Jakby jakieś problemy były z załącznikami po tej zmianie to pisać.
ryba fajny koles jest:-) trzeba sie zglaszac do tablicy i zeby cie zapamietal to pozniej juz luuz bedzie ja dostalam 5 z egzaminy hehee...:-))) a ostasiewicz to * heh.,..chyba tyle wystarczy...egzamin z rachunku byl do zdania, ze stata gorzej, malo czasu i w ogole duzo stresu... wiecej niz polowa miala wrzesien...ja tez:-) heh, nie ma to jak kampania wrzesniowa...:-) ale poprawki spoko sa, jak duzo umiesz, to zdasz na bank, zadania sa duzo latwiejsze:-) skwarnik tez jest spoko, podczas egzaminu wychodzil sobie i mozna bylo sciagac:D
[ Dodano: 2006-01-06, 23:23 ]
aaa co do list z analizy to ja mam wszystkie i rozwiazania:-) chcesz kupic za 50 zl..??:-)
ja mam ćwiczenia z analizy z habiniakiem i nie jest za wesoło ;/
listy pewnie że chce!! generalnie chodzi mi rozwiązania, bo ma koło lada chwila
kontakt do mnie na mail ankakaczmarek@o2.pl lub gg 3747446
pozdrowionka
ma ktoś może rozwiązane listy z analizy matematycznej na I sem. z poprzednich lat na ćwiczenia u Juzwiszyna?
byłabym bardzo wdzięczna. ten pan przeraża.. o_O
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum