hej,u Oryńskiego jest dosyć szczegółowy test i dosyć ciezko zaliczyć,daje punkty ujemne chyba że gteraz się cos zmieniło, ale nie wiem. Natomiast u barańskiego bierze się kieszonkowy kodeks cywilny i pisze się wszysko z niego pozwala ściągac nie jest cięzko, ale dziwnie ocenia za wszystko z kodeksu jest 3 lub 4.
egzamin juz za tydzien niecaly.
ma ktos w koncu pytania od Orynskiego??
moze osoby ktore wypowiadaly sie w temacie rok temu
Egzamin byl w ogole z innego zakresu materialu niz wyklady (mialob byc z KC, KSH, a byl z wstepu do prawa/prawoznawstwa). Oceny - 98% osób miało z góry na dół 3,0 albo lepiej - a wg mnie miałem może 5 dobrych odpowiedzi na 20. Inni w ogóle zaznaczali na zasadzie wyliczanki. Takie ułożył pytania - pewnie 10 minut przed, to i musiał oceny dać takie.
na pewno nie, bo to były te same testy, które robił rok wcześniej w Wałbrzychu
A on w ogóle nie sprawdzał tych prac, myśmy z kolegą napisali dokładnie to samo, ja dostałem 5 a on 3....
A wszystkie osoby, które uwaliły ten egzamin i chciały zobaczyć swoją pracę, nie mogły, ale od razu im poprawił 2 na 3
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
na pewno nie, bo to były te same testy, które robił rok wcześniej w Wałbrzychu
A on w ogóle nie sprawdzał tych prac, myśmy z kolegą napisali dokładnie to samo, ja dostałem 5 a on 3....
A wszystkie osoby, które uwaliły ten egzamin i chciały zobaczyć swoją pracę, nie mogły, ale od razu im poprawił 2 na 3
Widocznie, jak ja pisałem egzamin to od razu przyjął taktykę - min. 3,0, a jak ktoś będzie chciał zobaczyć, to wtedy 5,0. Może gdybym się zaciekawił prawidłowymi odpowiedziami.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum