Wysłany: 2007-01-25, 12:43 EGZAMIN Z PRAWA *** Oryński *** TESTY !!!
Czy ma ktoś może testy z ubiegłych lat od ORYŃSKIEGO z prawa i mógłby się podzielić?? Ogólnie to krąży sporo testów, ale większośc jest od Cwierz- Matysiak bo z nią miały poprzednie roczniki... Oryńskie obiecał w tym roku podobny test na regzaminie jak w poprzednich latach... Tylko, że jak na razie nikt go nie ma
Wysłany: 2007-01-30, 04:24
a czy ma ktoś może jakiekolwiek testy z prawa, niestety przez 2 semestry nie było mi dane przeczytać cokolwiek z książki, notatek nie mam więc chcę bazować tylko na testach, może się uda
Ćwiczenia miałem z dr Barańskim, więc niektórzy wiedzą, że wystawia oceny tylko i wyłącznie za obecność na zajęcia
Wałbrzych czy Jelenia Góra w końcu? Wydział GRiT jest w Jeleniej Górze.. stamtąd jest Oryński?
ja wiem, ze był w Wałbrzychu, bo moi znajomi stamtąd mieli właśnie z nim zajęcia. Czy prowadził też coś w JG to nie mam pojęcia, ale w Wałbrzychu na 100%.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
ja wiem, ze był w Wałbrzychu, bo moi znajomi stamtąd mieli właśnie z nim zajęcia. Czy prowadził też coś w JG to nie mam pojęcia, ale w Wałbrzychu na 100%.
A mógłbyś się dowiedzieć jak wyglądał egzamin u dr Oryńskiego? Z tego co wiem z wykładu, to ma być test. Jednak najbardziej interesuje mnie jak ten test wygląda. Czy chodząc na wykłady i znając ich treść jest się w stanie ten egzamin zdać? Dr Oryński mówił, że obowiązuje nas tematyka z książki W. Katnera (podał kilka rozdziałów), jednak wykład prowadził analizując wybrane artykuły KSH (bo głównie tematyka wykładu dotyczyła spółek). Pytam, bo nie wiem, czy pytania raczej są układane wg problematyki, którą opisuje książka, czy są układane wg kodeksu i nie wiem z czego się przygotowywać. Jeżeli mógłbyś coś powiedzieć więcej o tym egzaminie, to będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
testy jakies mam.. cos krazylo.. ale do konca nie jestem przekonana czy one sa od Orynskiego.. ale z pewnoscia nie sa to tez te od Cwierz-Matysiak, jesli chcesz to Ci je podesle.. odezwalam sie do Ciebie na gg, wiec napisz tam mi swojego maila..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum