Az tak zle nie jest ale niektore pytania sa dziwne jakies tam "dziewiec klas bonitacji drzewostanu..." Jak dorwiesz gdzies pytania z lat zeszlych bedziesz wiedzial o co chodzi. Zdawalnosc jest raczej duza ale na wysokie oceny nie ma co liczyc. Chyba, ze sie uczysz na takie egazminy i to sporo. O ile pamietam to warto isc do niego na przedtermin.
ale warto tez wspomniec ze oprócz testu byly dwa pytania otwarte (przynajmniej u mnie na examie) i jesli sie nie miało zaliczonej tej części to choćby z testu max to i tak szmata jak nic ... a pytania były odnośnie interwencjonizmu państwowoego i drugie jakieś zdrowo poryte, ale ... hmm student zdolna bestyja :)
zapewne macie ćwieczenia z panem Olejniczakiem, proponuje zapytać go o wszystko i mieć z nim dobre stosunki to może pomoże :)
ogólnie jedyny rozsądny sposób na nauke i zaliczenie tego przedmiotu to robienie testów od niego
[ Dodano: 2006-04-22, 18:29 ]
ahaa
i jeszcze jedno - zróbcie sobie osobny topic o FP bo ten jest o FL okej dziex
.............................................................................................
zrobilismy sobie
dziub
_________________ The difficult I do immediately. The impossible doesn't take any longer ...
mam chyba dobrą wiadomość znalazłem u siebie jakieś testy z FP tylko są chyba pomieszane z testami z Makroekonomii, ale to szczegół, tylko nie wiem czy to są od Patrzałka czy nie ale raczej chyba od niego bo nikt inny chyba nie prowadzi zajęc z tego zajefajnego przedmiotu, są one w formie papierowej wiec jak ktos chce możemy sie dogadac :):)
gg 1850542 tylko nie wszyscy na raz
_________________ The difficult I do immediately. The impossible doesn't take any longer ...
testy już przehandlowałem (tzn to sie okaże jutro czyli 25.04) pewnie którejś z waszych dobrych a przed examem to nawet może i ulubionych koleżanek wiec pytajcie się znajomych i powodzenia życze
ja ide jutro pisać mój exam z czegoś podobnego czyli Finansów lokalnych coś w stylu wampiriady będzie z tą różnicą że krew będzie przelana nie w imię szczytnych idei ratownia życia tylko tak sobie ...
Za to ja chyba jeszcze mam gdzieś na dnie szuflady te testy. Jak ktoś by chciał - pisać na PW, to się przejdę poszukać ;-)
UPDATE:
Mam, znalazłem:-) Pożyczę to Wam do skserowania, bo trochę osób się już zgłosiło, a pewnie na tym się nie skończy i głupio, żeby tylko jedna osoba to dostała.
Są testy, są też jakieś materiały z teorią (ale chyba niezbyt przydatne). Szacunkowo całość kseruje się za ok. dychę, bez tej teorii wyjdzie trochę mniej.
Macie jakieś propozycje, jak to sprawnie rozprowadzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum