forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
prof.Rusnak/mgr Nikodem
Autor Wiadomość
Toma 

Wydział: ZF
Wysłany: 2012-02-04, 12:18   prof.Rusnak/mgr Nikodem

Witam, odrazu wielkie sorry jesli nie w tym dziale to zamieściłem ale nie chciałem wrzucać pytania do działu "I rok" bo co oni mogą wiedziec ;p
Mam prosbe, kogo moglibyscie mi polecic do cwiczen ze staty opisowej i ekonomicznej: prof. Zofie Rusnak czy mgr Anne Nikodem? Czy wiecie cos na ich temat? Jak wyglada sprawa z mgr Nikodem?

revontulet 

Wysłany: 2012-02-04, 13:23   

Nikodem bardzo fajna babka, młoda i jeszcze jej się chce ;) Dobrze tłumaczy. Jest konsekwentna, jak ustali termin koła, to nie da się przesunąć. Jak nikt się nie zgłosi to zadania, bo powiecie, że za trudne, to sama zrobi i wytłumaczy. Ale radzę się zgłaszać - dodatkowe punkty do oceny na koniec :)

Shedao Shai 

Wydział: NE
Wysłany: 2012-02-04, 13:33   

Idź do Nikodem. Nie znam jej, ale miałem statę z Rusnak - co przerodziło się w dwuletnia epopeję egzaminacyjną, nim w końcu ją zdałem.

Toma 

Wysłany: 2012-02-05, 02:19   

A jaki poziom trudnosci egzaminow u Nikodem? Bo wlasnie obilo mi sie o uszy ze u Rusnak dosc ciezko

addictive18 

Wysłany: 2012-02-05, 17:48   

Jutro mam poprawkę z ćwiczeń u Rusnak. @Shedao Shai - wiesz może na co najlepiej zwrócić uwagę, żeby to jutro zaliczyć ? ;x i czy jeśli tego nie zaliczę to komis u niej przejdzie czy będzie ciężko i lepiej warunek?
Z góry dziękuję za odpowiedź

Shedao Shai 

Wysłany: 2012-02-06, 21:09   

co do komisów to nie wiem, nigdy nie brałem i jeśli bozia dopomoże to nie będę musiał :)

materiał ze staty już słabo pamiętam więc dokładnie nie pomogę, pamiętam że jak ja pisałem to nie miałem testowania hipotez co mnie bardzo ucieszyło :) zadania nie jakieś hardkorowe, ale w porównaniu do ćwiczeń z dr Ostasiewicz - poziom dużo wyższy.

Gharas 

Wysłany: 2012-02-08, 13:41   

U Rusnak nie jest ciężko, statystyka jest do nauczenia (do nauczenia, czyli trzeba usiąść i się nauczyć ;P), a ona bardzo dobrze tłumaczy.

Na egzaminie będą podobne zadania do tych z ćwiczeń (u nas nawet osoby, które nie zaliczyły ćwiczeń pisały tylko zaliczenie poprawkowe, egzaminu potem już nie kazała, bo jak sama powiedziała, i tak by były podobne (czyt. takie same z innymi danymi) zadania)

Jeżeli nie masz nic przeciwko nauce, możesz spokojnie wziąć Rusnak. Nauczysz się dobrze rozwiązywać zadania, które były na ćwiczeniach, to bez problemu zaliczysz.

Odpowiedz do tematu