Witam, odrazu wielkie sorry jesli nie w tym dziale to zamieściłem ale nie chciałem wrzucać pytania do działu "I rok" bo co oni mogą wiedziec ;p
Mam prosbe, kogo moglibyscie mi polecic do cwiczen ze staty opisowej i ekonomicznej: prof. Zofie Rusnak czy mgr Anne Nikodem? Czy wiecie cos na ich temat? Jak wyglada sprawa z mgr Nikodem?
Nikodem bardzo fajna babka, młoda i jeszcze jej się chce Dobrze tłumaczy. Jest konsekwentna, jak ustali termin koła, to nie da się przesunąć. Jak nikt się nie zgłosi to zadania, bo powiecie, że za trudne, to sama zrobi i wytłumaczy. Ale radzę się zgłaszać - dodatkowe punkty do oceny na koniec
Jutro mam poprawkę z ćwiczeń u Rusnak. @Shedao Shai - wiesz może na co najlepiej zwrócić uwagę, żeby to jutro zaliczyć ? ;x i czy jeśli tego nie zaliczę to komis u niej przejdzie czy będzie ciężko i lepiej warunek?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Wydział: NE
Wysłany: 2012-02-06, 21:09
co do komisów to nie wiem, nigdy nie brałem i jeśli bozia dopomoże to nie będę musiał
materiał ze staty już słabo pamiętam więc dokładnie nie pomogę, pamiętam że jak ja pisałem to nie miałem testowania hipotez co mnie bardzo ucieszyło zadania nie jakieś hardkorowe, ale w porównaniu do ćwiczeń z dr Ostasiewicz - poziom dużo wyższy.
Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 18 Skąd: Wrocław - Psie Pole
Wysłany: 2012-02-08, 13:41
U Rusnak nie jest ciężko, statystyka jest do nauczenia (do nauczenia, czyli trzeba usiąść i się nauczyć ;P), a ona bardzo dobrze tłumaczy.
Na egzaminie będą podobne zadania do tych z ćwiczeń (u nas nawet osoby, które nie zaliczyły ćwiczeń pisały tylko zaliczenie poprawkowe, egzaminu potem już nie kazała, bo jak sama powiedziała, i tak by były podobne (czyt. takie same z innymi danymi) zadania)
Jeżeli nie masz nic przeciwko nauce, możesz spokojnie wziąć Rusnak. Nauczysz się dobrze rozwiązywać zadania, które były na ćwiczeniach, to bez problemu zaliczysz.
_________________ Poglądy są jak dupa - każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać?
A. Sapkowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum