Mógłby ktoś w ogóle powiedzieć jak wygląda ten egzamin? Czy my wybieramy sobie 7 zagadnień i je opisujemy? Czy pani profesor zadaje pytania jakieś bardziej szczegółowe odnośnie każdego zagadnienia? Bo nie wiadomo czy skupiać się na wszystkich 15 zagadnieniach czy na tych 7 co chce sie wybrać. No i standardowe pytanie.. jak jest ze zdawalnością?
ja mam w przyszłym tygodniu egzamin u Niewiadomej. i ponoć Kwietniowa ma Nas też pilnować.
a mogłabym prosić te zagadnienia na maila? przejrzałabym sobie
normalna19[at]o2.pl
plisss;))
acha i może ktoś miał egzamin u Niewiadomej, ciężko jest?
a napisze mi ktos jak to jest z korzystaniem z nielegalnych pomocy na tym egzaminie ? bede bardzo wdzieczna. Pani profesor daje jakies swoje specjalne kartki na ktorych trzeba pisac?
ja mialam te zagadnienia wpiete w ustawe.
pilnowaly nas panie z katedry, pani kwiecien siedziala na dole (pisalismy w P), a ze panie z katedry srednio za nia przepadaja to wiecie jak bylo
tylko bez przeginania - koledze jedna zabrala "ustawę"
ostatnie pytanie.. wystarczy sie nauczyc tych zagadnien ktore chce sie wybrac na egzaminie? czy pani kwiecien miewa pomysly ze daje jedno od siebie ktore obowiazkowo maja wszyscy pisac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum