forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[z załacznikiem] Statystyka matematyczna
Autor Wiadomość
jul 

Wydział: Absolwent UE
Wysłany: 2006-02-01, 11:58   [z załacznikiem] Statystyka matematyczna

Jakies pytania egzaminacyjne, teoria i kartka ze wzorami.

marta 

Wysłany: 2006-02-03, 15:14   

i jestesmy po, ten egzamin byl jakis nienormalny a panie ktore nas pilnowaly jeszcze bardziej niemile niz pan miszczak
chore to wszystko jakies

ciekawe ile osob poleje, pewnie wiecej niz polowa

ha czekal tylko na to , teraz pewnie jest caly szczesliwy
gratulacje panie M osiagnales swoj cel, bynajmniej statystyka to nie jest moje zycie

Edzia 

Wysłany: 2006-02-03, 17:10   

A jakie mieliście zadania i co z teorii? Kto Was w ogóle pilnował? Bo my mamy egzamin jutro z .S.Ostasiewicz...

marta 

Wysłany: 2006-02-03, 17:17   

nie no wy bedziecie miec normalnie, zim mial z ostasiewiczem i duzo osob zdalo u nas pan M sie msci za to, ze bylismy u pani dziekan i tyle, a zdania no coz, porabane, najpiuerw to ejszcze teroria ohoho w stylu takim, nie mozna miec kartki ze wzorem i wlasnie tzreba bylo mniej wiecej pisac wzoru, kto to wymysla???
chore to jakies, zreszta dziwne ze ludzie ktorzy maja same odbre oceny nagle beda miec dwoje w indeksach wlasnie ze statystyki, to chyba wina prowadzacego....

marysia

Wysłany: 2006-02-04, 23:07   

Egzamin fakt byl dziwny ta teoria chyba pozabijala wszystkich a pozniejsze zadania jeszcze bardziej bo jakos malo pamietalam o ustalaniu rang we wspolczynniku kendala czy jak mu tam, mysle ze bedzie duzy problem ze zdaniem statay ale coz zobaczymy wyniki sa w piatek,Wydaje mi sie jednak ze to ze egzamin byl taki a nei inny to troche wina calego naszego kierunku bo Miszczaka zanym nei od dzis i mozna bylo nie robic takich numerow, ja chodizlam na wszytkie jego wyklady i jestem zla ze przez lekka bezmyslnosc niektorych ludzi( bo nie mowie tu o takich ktorych akurat w tym dniu nei byly ale tak to zawsze tylko o takich ktorzy sobie olewaja wsztko a pozniej i tak zdaja bo maja duzo szczescia) obleje ten egzamin bo byl wedlug mnei ciezki a wcale nie musial taki byc!!!!! Co do pan na egzmainie to fakt nie byly milutkie w przeciwienstwie do miszczaka ktory tak normalnie jak sie go nie wkurzy jest oki choc swoje ma za uszami zreszt ajak kazdy.Poczekamy zobaczymy,ale ci co zrobili najwiekszy szum i tak zdaja i to w tym wszytkim jest niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!

marta 

Wysłany: 2006-02-05, 13:09   

tych wykladow nie da sie sluchac

marysia

Wysłany: 2006-02-06, 12:47   

fakt:)ale poczekamy na wynkiki ciekawe jakie beda:)

marta 

Wysłany: 2006-02-06, 12:50   

ja tam chyba nie mam na co czekac tylko zaczne sobie czytac te wyklady i poprzepisuje chociaz wzory bo przeciez potzrebne sa te z wykladow wyjatki od wyjatkow a nie te z ksiazki...

raiden 

Wysłany: 2007-01-19, 17:33   

Mam prośbę do osób, które będą pisać egzamin ze statystyki matematycznej (w środę o 8:00 z Panią Ostasiewicz), aby umieścili jakieś materiały z ubieglych lat, ponieważ dostęp do forów internetowych grup 9-13 jest ograniczone, mogą się tylko zalogować osoby z danej grupy :(

Odpowiedz do tematu