Są odpowiedzi . W srodku. Ale teraz jestem pewien na 99% ze to ine sa od Wilejczyk testy . Bo ona nigdy nie robiła testów. Raz, na poczatku sie jej zdarzyło, ale to były testy jednokrotnego wyboru.
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-01-25, 21:53
pewnie to też od Śmieji - on takie rzeźnickie robił ;)Jak mielibyście z nim to pewnie by sie coś powtórzylo. Ale myślę, że nie będzie źle i lepiej, że z nim nie macie. Ja np. wylądowałem u niego na komisie : / Powodzenia i nawiązując do twojego avatara - "...będzie pan zadowolony..." :lol:
a juz po na szczecie, no my mielsmy test (w dodatku glupi) nawet sie odwrocic nei mozna bylo i zajrzec do kogos obok, zaraz kartki znacvzyli albo zabierali, a wyhniki dopierio w czwartek choc przeciez testy sie szybko sprawdza...
?
no nic, jeden mam do przodu ! heh wspaniala matematyka finansowa na 5, az sie zdziwilam i bardzo dobrze i tak rzeznicka bedzie stata z miszczakiem ktory pewnie uwali wiekszosc osob, nawet tej teorii nie mam zamiaru sie uczyc bo jest nienormalna
Hej, czy ktoś mógłby podac pozycje, jakie były "wymagane" z prawa, rachunkowości i statystyki na II semestrze I roku? Będę wdzięczna, bo książeczki w bibliotece szybko się rozchodzą...
prawo: Barbara Cwierz-Matysiak "wprowadzenie do prawa dla ekonomistów" (jak sie dowiem ze zdałam egz. to moge oddac za piwo, albo 2 )
statystyka: żółta biblia;) rusnak, siedlecka, ostasiewicz
a rachunkowowsc jest dopiero na 1 semestrze drugiego roku.
boshe jak zadam prawo to chyba te ksiazki spal:Pone sa nudne i straszne:)a tak na serio to jak ktos bedzie chcial (jak zdam:) to neich wali jak w dym do mnei:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum