7. Schemat wnioskowania .........(1 słowo - nie mogłem się doczytac własnego pisma ) (w jakiej sytuacji jest niezawodny).
8. Podac definicje tautologii KRP.
9. Podac przykł. dwuargumentowych funktorów, które po wstawieniu do schematu wnioskowania spowodują, że jest niezawodny.
10. Aksjomaty pozalogiczne pewnej teorii formuł są następujące:
P(x) v ~P(x) => P(x)
Q(x) ^ ~Q(x) => P(x)
Podac model tej teorii (chociaż jeden)
11. Ten kto uczęszcza na wykł. z logiki i z uwagą słucha, to rozwiąże te zadania. Dziś jestem na wykładzie, a więc rozwiąże te zadania. Zapisac ten tekst w języku KRP i sprawdzic, czy poprawnie zostało użyte słowo "więc".
To wszycho!!! Powodzenia na examinie...Ja jeszcze muszę poczekac rok
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 28 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2006-01-21, 18:24
Larry napisał/a:
jak sie otwiera plik download.php
a to badziewie! Już mówie co i jak. Pod Internet Explorerem ściąga się plik download.php, który jest właściwym plikiem, tylko IE podmienia rozszerzenia. Wystarczy zmienić przeglądarkę na Firefox'a (do czego nie tylko to może przekonywać) i będzie ok. Mozna tez sciągnąć download.php i zamienić ".php" na ".rar" i już - bedzie działac. Ja to zmienie chyba jakoś, ale teraz mi sie nie chce
[ Dodano: 2006-01-23, 14:31 ]
już się ściąga normalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum