Ekonomki ratujcie
Zbliża mi się obrona, a zakres tematyczny pytań mnie przeraża, to po prostu całe 3 lata studiów. Na innych uczelniach mają podane 30 pytań, a my mamy "zakres wiedzy podstawowej opisanej w wytycznych MNiSW dotyczących obowiązkowego standardu kształcenia dla poszczególnych kierunków studiów i poziomów kształcenia (grupa treści podstawowych dla I stopnia studiów)" - czyli wszystko
Błagam, niech ludzie bardziej doświadczeni podziela się informacją jak wyglądała ich obrona, czy jest sens w ogóle panikować i tego wszystkiego się próbować uczyć?
Jak wg Was się przygotować?
Za wszelkie udzielone informacje, nich Wam Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi
Na obronę idź na luzie, bo nie ma się czym stresować. Rok temu dziekan pytał mnie o temat pracy, promotor z 2 pytania związane z pracą, a recenzent 1 pytanie jaki jest cel tworzenia sprawozdania fin. I tyle, z 3 min. tam byłem, każdy z naszej grupy 5 dostał.
laaajcik, w komisji kardasz, kowalak i nita, pytał głównie kardasz, pytania dotyczyły pracy, kowalak zapytał o tytuł i cel, a nita zapytał o definicje kosztów, wszyscy zdali, oceny wysokie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum