Wydział: NE
Wiek: 22 Dołączył: 28 Lip 2009 Posty: 18 Skąd: Wrocław - Psie Pole
Wysłany: 2012-01-22, 06:59 RAF Pielichaty
Witam wszystkich,
mam warunek z RAFu, egzamin będzie z Pielichatym. Czy ktoś może ma informacje na jego temat? Czy ciężko u niego zaliczyć, co mniej więcej może dać, jak wygląda egzamin, itd.?
_________________ Poglądy są jak dupa - każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać?
A. Sapkowski
Witam wszystkich,
mam warunek z RAFu, egzamin będzie z Pielichatym. Czy ktoś może ma informacje na jego temat?
Jest w porządku, ciężko o nim więcej powiedzieć
Gharas napisał/a:
Czy ciężko u niego zaliczyć, co mniej więcej może dać, jak wygląda egzamin, itd.?
Na egzaminach daje zadania sytuacyjne ze swojego zbioru zadań - 4 zadania, około godziny czasu. Podobno ocenia to systemem punktowym: 0, 5, 10 pkt., ale nas chyba potraktował trochę łagodniej.
Ogólnie większość zdała, ale może dlatego, że mieliśmy niezłe podstawy rachunkowości (odnoszę się do poziomu) - tylko to jest ZIF, nie wiem jak z poziomem na NE. Na poprawie dał podobne zadania (tak słyszałem, bo zdałem w pierwszym terminie), zdali chyba wszyscy.
Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania, to pisz
_________________ Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
Glory, glory, Man United,
And the reds go marching on, on, on.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum