Wydział: NE
Wysłany: 2009-01-27, 14:05
Miałam z tą panią podstawy rachunkowości..
Generalnie kobieta sama nie wie czego chce.. zawsze spóźniała się na zajęcia.. i była wściekła na całą grupę, że niby zadań nie robimy mimo iż praktycznie wszyscy je mieli
Na kole nigdy nie wiadomo było czego można się spodziewać...
Generalnie wrażenia niezbyt miłe
Czy jest jakaś inna dr Katarzyna Piotrowska cza uczelni?? bo to co czytam to chyba nie o tej samej....Ja miałam z nią 2 przedmioty i nie narzekałam
Babka bardzo w porządku, czyli dokładnie podaje zagadnienia jakie wymaga, zawsze ocena jest na korzyść studenta a nie odwrotnie. Warto chodzić bo uwzględnia obecności i ogólnie nie robi problemów
_________________ Pielęgnuj to co w Tobie ganią ! To właśnie TY !
ja miałam z nią po raz pierwszy zajęcia i to tylko wykłady, a że a tematyka związana z SAF mnie nie interesuje, więc na tych wykładach nie bywałam zbyt często
a teraz czeka mnie egzamin z tą Panią i nie wiem czego się po niej spodziewać ....
Czy jest jakaś inna dr Katarzyna Piotrowska cza uczelni?? bo to co czytam to chyba nie o tej samej....Ja miałam z nią 2 przedmioty i nie narzekałam
Babka bardzo w porządku, czyli dokładnie podaje zagadnienia jakie wymaga, zawsze ocena jest na korzyść studenta a nie odwrotnie. Warto chodzić bo uwzględnia obecności i ogólnie nie robi problemów
Potwierdzam - zero problemów z czymkolwiek. Warto chodzić na wykłady, bo merytorycznie są świetnie prowadzone. Jeżeli ktoś interesuje się rachunkowością/sprawozdawczością/podatkami to polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum