Wysłany: 2012-02-07, 20:28 1,2,3 rok NE - notatki, pomoce, rozwiązane listy, wykłady
Mam do sprzedania (na plytach CD) materiały, które ułatwią Ci zaliczenie wykładów, ćwiczeń oraz rozwiązane listy zadań. Pomoce z zakresu takich przedmiotów, jak:
MIKROEKONOMIA,
MAKROEKONOMIA,
MATEMATYKA,
STATYSTYKA OPISOWA,
PODSTAWY MARKETINGU,
POLITYKA SPOŁECZNA,
NAUKA O ORGANIZACJI,
STATYSTYKA OPISOWA,
ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ,
ZARZĄDZANIE ŚRODOWISKIEM,
FINANSE PRZEDSIĘBIORSTW,
ANALIZA EKONOMICZNA,
RACHUNKOWOŚĆ FINANSOWA,
ZARZĄDZANIE WIEDZĄ.
Skończyłam ekonomię na NE, posiadam dużo materiałów, które już mi się nie przydadzą, ale komuś jeszcze z pewnością tak, zwłaszcza, że większość prowadzących prowadzi wykłady/ćw niezmiennie w tej samej formie od lat, więc prawie wszystko jest aktualne! A więc:
Sprzedam notatki, rozwiązania (list) zadań, listy wzorów, wydrukowane slajdy, opracowania case study oraz materiały, czasami koła i testy, które mam na kompie z przedmiotów:
MIKROEKONOMIA (prof. Klimczak, dr Ścibiorska)
GEOGRAFIA POLIT. - GOSP. (dr. Rogowska, dr. Miszczak)
POLITYKA SPOŁECZNA (m.in. dr. Sipurzynska - Rudnicka)
MAKROEKONOMIA MATEMATYKA (dr. Misztal)
POLITYKA GOSPODARCZA (dr. Szostak)
GOSPODARKA REGIONALNA (DR. sZOSTAK)
STATYSTYKA (dr Mazurek)
DEMOGRAFIA
ANALIZA EKONOMICZNA (dr. Galewski)
FINANSE PUBL. ( DR. Smolny)
FINANSE PRZEDSIĘBIORSTW (dr.
MIĘDZY NARODOWE STOSUNKI GOSPODARZE (dr. hab Skulska)
ZARZĄDZANIE STRATEGICZNE (prof. Kaleta)
RYZYKO W DZIAŁALNOŚCI GOSP. (DR. Kurach)
ANALIZA I ZARZĄDZANIE PORTFELEM (dr. Kurach)
BUSINESS INTELIGENE (dr. Galewski) ITD
Cena do uzgodnienia w zależności od ilości materiałów z danego przedmiotu, których się doszukam, ale będą to "GROSZOWE SPRAWY", ponieważ bardziej zależy mi na opróżnieniu półki niż na zarobku.
Mam do sprzedania notatki, skserowane książki i inne materiały z 3 lat studiów licencjackich na kierunku FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ.
Cena symboliczna do uzgodnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum