Wysłany: 2011-03-11, 20:56 dr inż. Ciechelska Agnieszka
Hej? Co możecie powiedzieć o dr inż Ciechelska Agnieszka?? Jak wygląda u niej zaliczenie i czy jest ciężko? I czy jest rzeczywiście taka wredna na jaką wygląda?
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi
Wydział: NE
Wysłany: 2011-03-11, 21:07
Wszystko zależy od jej humoru, który zawsze jest zły.
Zaliczenie do najprostszych nie należy. Jej wymagania są niejasne, często trzeba zgadywać o co jej chodzi.
Jedyny plus to ulga którą poczujesz, jak uda Ci się zaliczyć i będziesz wiedzieć, że nigdy więcej już jej nie zobaczysz
Wysłany: 2012-01-01, 16:07
hej, mnie wtedy nie odpisano, więc chociaż ja teraz pomogę (mam nadzieję). zaliczenie z zarz. środowiskiem rok temu wyglądało tak: 10 pytań prawda fałsz i jeśli fałsz to uzasadnienie albo poprawa zdania (coś takiego). Potem były dwa otwarte, w tym jedno dot. dokumentacji. Bardzo ciężko było zrozumieć z tych pytań o co w ogóle chodzi. Na pierwszym terminie pozwoliła wyciągnąć swoje notatki pisane ręcznie, jednak nie wszystkim to pomogło (ja miałam zarąbiste notatki, ale nie zaliczyłam). Na audiencję i zobaczenie pracy czeka się dłuuugo pod jej gabinetem, aż doń zawoła. Pokazuje prace i niektórym podciąga a niektórych dopytuje (ale pyta masakrycznie, o wszystko). Pierwszy temin był jak zerówka a drugi - choć bez legalnych pomocy - zaliczyli chyba wszyscy. Na pewno było pytanie o cykl Deminga i o jakiś schemat.
Powodzenia!
Wysłany: 2012-01-01, 17:18
Koala, wielkie dzięki, kurcze, te własne notatki to na serio? ja takowych nie mam (mam tylko drukowane, a zeszyt można było wyciągnąć?) My mamy mieć głownie pytania otwarte(ew. jakieś prawda/fałsz). ja właśnie mogę iść na termin "zerowy"( u nas dla wybranych, którzy byli na dwóch listach, będzie ok 30 osób z moich wyliczeń ).
My mamy przedmiot instrumenty ekonom.-finans. w ochronie środowiska, tak więc nie wiem o co chodzi z cyklem Deminga, ani dokumentacją, ale dzięki za odp :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum