hej, czy ma ktoś może egzaminy z integracji europejskiej od dr Jenik, z gory dziękuje, wiem , że były na starej stronie forum, ale teraz nie moge ich znaleźć. :?: [/b]
Dobry post - mi też by sie przydało takie coś mieć.
Ajest wogóle możliwość żeby taki sam teścik dała? :lol: Czy jestem zbyt naiwny?
[ Dodano: 2005-07-29, 12:13 ]
Hmmm sesja była dawno, ale musze na temat tego egz powiedzieć pare słów - wkurw.... bo miał być prosty, lekki i przyjemny a tu bah! takie pytania że wogole nie miałem pojęcia o co chodzi...ale zdane i to najważniejsze...
_________________ и всё будеть хорошо! Byle na wschód..
PRZEDE WSZYSTKIM to nie może byc plik word, czy excel. forum tego nie przyjmie. (szerzej o tym: tutaj ) trzeba to spakowac i dopiero sie bawic dalej
krok 1.
klikamy 'odpowiedz'
krok 2.
widzimy takie coś:
klikamy po kolei, tak jak ponumerowane są strzałki po strzałce nr 1 wybieramy nasz spakowany plik, który chcemy załączyć
klikamy 'załącz plik', a potem 'wyślij'
Wydział: NE
Wysłany: 2006-05-31, 22:55
no ok dzieki wielkie za tak jasne wytłumaczenie.moim bledem bylo to ze nie spakowalam pliku ale mam nadzieje ze teraz mi wyjdzie:)nie odpowiadam za poprawnosc odpowiedzi:)
Pilnie potrzebuję informacji na temat tego kiedy grupa 8 i 15 pisze koło z integracji u dr Jenik, tzn. wiem, że chyba w ten piątek 27.05 (tak???), ale o której godzinie - normalnie w ramach swoich zajęć, czy przychodzicie na 14????
ważne ważne ważne - jak ktoś coś wie niech da znać, echh
no ok dzieki wielkie za tak jasne wytłumaczenie.moim bledem bylo to ze nie spakowalam pliku ale mam nadzieje ze teraz mi wyjdzie:)nie odpowiadam za poprawnosc odpowiedzi:)
wielkie dzięki
_________________ #Może nie zrobimy więcej niż jesteśmy w stanie, ale postarajmy się, żeby to nie było dużo mniej#
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum