mam do sprzedania książkę, ćw. z mikroekonomii a także studia przypadków. Książki obowiązujące na naszej Uczelni.
Do tego, co najcenniejsze:
Pomogły znajomemu zaliczyć komisa u największej kosy na UE, i wielu osobom zdać egzamin na ocenę 4 i wyżej
Notatki niezbędne do zaliczenia egzaminu, ćwiczeń jak i laboratorii zawierające
pełne rozwiązania i objaśnienia zadań i zagadnień na kolokwia czy egzamin. Do tego dorzucam kolokwia z poprzednich lat i egzaminy z poprzednich lat. Zadania te powtarzają się w dużej mierze co roku
Pełne rozwiązania, zaznaczone pułapki i 'haki'. Z tymi materiałami nie da się nie zdać.
Materiały te są z najlepszych korepetycji z mikro we Wrocławiu, wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi ;p
hej mam do sprzedania notatki (to mało powiedziane) z mikroekonomii przygotowujące do kół u Klimczaka, wszelkie zadania których nie robiliśmy na ćwiczeniach i lab a były na kole, prace domowe (raporty, analizy) rozwiązywane przez korepetytorkę. Mogę dorzucić testy i egzaminy z mikro, również porązwiązywane zadania. Wielki stos kartek, nie mam gdzie tego trzymać. Kto pierwszy ten lepszy!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum