hej jeśli macie jakies wiadomości dotyczące egzaminu z finansów z panem Błaszczyszynem oraz przedsiębiorczośći z panią Pociechą i moglibyscie jakos mi pomóc to byłabym bardzo wdzieczna , w końcu karnawał a nas egzaminami męczą zwracam sie głownie do ośób starszych o małe podpowiedzi czy bardzo się lękąć i czy nie macie gdzies zachomikowanych(zupełnie przypakiem:) ) egzaminów albo materiałów pomocniczych
pozdrawiam Wiola:]
Wydział: NE
Zaproszone osoby: 34
Wysłany: 2007-01-14, 16:46
Egz. u dra Błaszczyszyna z PNF jest w formie testu, który obejmuje wykłady i ćwiczenia z PNF oraz trochę infomacji z "bardziej zaawansowanych" finansów. Dzisiaj powiedziałbym, że nie jest to nic wielkiego, ale na II roku tylko po PNF-ie jest on dość trudny. Ja dostałem od pani ćwiczenioiec trochę informacji dot. ubezpieczeń i sam zaglądałem do książki o inwestycjach finansowych (np. prof. Jajugi).
Test miał około 12-15 pytań jednokrotnego wyboru i czas na napisanie wynosił około 20-25 minut.
Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2007-01-14, 17:23
Co do PNF, to moze az tak bardzo trudny nie jest - u nas zdalo chyba jakies 95%. Warto poszukac egzaminow z poprzednich lat czy z innych ciagow, bo pytanka sie powtarzaja
Wysłany: 2007-01-15, 18:51
no troszke mnie pocieszyliscie :] a czy na jakies załączniki w formie egzaminów z lat poprzednich , chocby na meila moge liczyc?? jakby cos to meil mój : sami_19@o2.pl
będdę wdzieczna za każdą informacje a z czego najlepiej sie pouczyć , z wykładów , ksiązki? (jak cos to jakiej) heh bo do kujonów to ja ie należe ale jak trzeba to trudno:P
a zadanka jakiego typu raczej były
Wysłany: 2007-01-21, 18:10
hej ,dzieki wielkie za załacznik :] pytanka widze do najprostszych nie należą ale trzeba byc dobrej mysli
ja słyszalm ze czesc pytan z kolokwi od pani Kiełbasy sie powtarza ,jak bede miec jej kolokwia i będą nimi jeszcze jacyś zainteresowani to moge je wrzucić
pozdrawiam :]
hej a wiecie może co z egzaminem czy w tym roku bedzie to test 25 inutowy i w tym 3 zadania czy to bedzie test 25 min i 20 min na zadania ? boi wersji jest dużo...niestety , bede wdzieczna za odpowiedzi
dajcie znac jak wyglada poprawka u blaszczyszyna, czy jest trudno??? tak jak normalny termin? a co jesli przyniose np zwolnienie lekarskie i nie pojde teraz na poprawke, przyjmie to? nie bedzie robil problemow? bo troche za szybko ta poprawka teraz ;/ blagam pomozcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum