hej! ja osobiście mam wielki problem przy wyborze promotora... jestem na msg, jako specjalizację chcę biznes międzynarodowy, a z tego co wiem na zaocznych z tego kierunku seminarki prowadzi tylko dr Rymarczyk, mógłby ktoś pomóc? liczę na opinię na temat pana dr, jaki jest, co wymaga? czy jest ciężko?
z góry dzięki!
Wydział: NE
Wysłany: 2011-12-01, 09:13
Witam,
bardzo zależy mi na wystawieniu przez doświadczoną osobę opinii na temat pani dr Iwony Dittmann i Bogusława Półtorak. Ogólnie jak jest na specjalizacji Inwestycje i nieruchomości?
Pozdrawiam
Mogę się wypowiedzieć o dr Półtoraku. Na prawdę jest spoko Jako promotor wyznacza terminy i ściśle się ich trzyma (chodzi o oddawanie rozdziałów), ale moim zdaniem, to dobre rozwiązanie. Człowiek jest bardziej zmobilizowany Tylko, pod koniec roku, przed obronami, doszły mnie słuchy, że połowie swoim seminarzystom cofnął pracę, albo dużą część skreślił. Ile w tym prawdy nie wiem
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć coś na temat:
Paweł Waniowski
Pukas Anetta
Dr hab. Pluta-Olearnik Mirosława
Woźniczka Jarosław
Krystyna Mazurek-Łopacińska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum