forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
analiza finansowa i ekonometria u A.Szpulak
Autor Wiadomość
piegusek38

Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-09, 16:12   analiza finansowa i ekonometria u A.Szpulak

Hej przesyłam wam plik z małymi podpowiedziami jak przetrwać zaliczenie u Szpulak;) ale pamiętajcie że co roku panują u niej inne zasady. JEDNĄ NAJWAŻNIEJSZĄ KTÓRA JEST ZAWSZE TO TA ŻE NALEŻY BYĆ U NIEJ NA KAŻDYCH ZAJĘCIACH, UWAŻNIE NOTOWAĆ.. TO WAM POMOŻE I NA PEWNO NIE JEDNEMU TYŁEK URATUJE;) powodzenia..;)

Pejter 

Wysłany: 2012-01-09, 23:00   

Gdzie ten plik, bo go nie widzę? :)

piegusek38

Wysłany: 2012-01-12, 04:18   

noszzzzz zapomniało mi się wkleić.. no coż - skleroza;) pisać na maila przesle;) w sobote mam egzamin to opowiem jak było i może jakąś fotke dodam.. fotke egzaminu oczywiście;)

[ Dodano: 2012-01-14, 17:49 ]
JESTEM PO EGZAMINIE U SZPULAK.. a więc. moi kochani zakładam że podstawy analizy znacie;] więc nie będziecie mieli problemu ze zdaniem;)) wiem wiem taka cwana jestem bo juz jestem po egzaminie.;) egzamin składał się z dwóch części I teoretyczna, i II praktyczna.. ogólnie malo pamiętam ale mam pytania z części praktycznej:
1) przeprowadź analizę tworzenia wyniku finansowego spółki TERRVITA 2009/2010 (mam bilans jakby co)
2) przeprowadź statyczną analizę plynności finansowej spół. TERRAVITA.. w drugiej grupie było: 1) przeprowadź analize pionową
2) MODEL DUPONTA i interpretacja wsk ROE
z części testowej tak mniej więcej to np: co się dzieje w aktywach, i pasywach jeżeli przekażemy materiały do produkcji,
spłacasz zobow..- co sie dzieje w aktywach i pasywach( rosna czy maleją)?.. i takie tam pytanka z tego gatunku.. czyli co wpływa na co.. co zmienia aktywa i pasywa.. np splacenie nalezności.. ;) mam nadzieje że troszke pomogłam. POWODZENIA;)

danges 

Wysłany: 2012-01-20, 08:20   

Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda poprawka u Szpulak? Przepuszcza, daje drugą szansę w razie czego? I to samo z Szabeli-Pasierbińskiej z laborek....?

zwyczajna_ja 

Wysłany: 2012-04-22, 11:36   

Przyłączam się do prośby...

Odpowiedz do tematu