Cześć!
Czy ktoś z obecnego III roku z FiRu, NE mógłby mi napisać kto prowadził Wasze zajęcia z analizy finansowej i ekonometrii? Ciężko było zaliczyć egzaminy z tych przedmiotów? I do kogo z ćwiczeniowców warto iść, a kogo raczej odradzacie?
jeśli chodzi o ekonometrie to ćwiczenia mieliśmy z Ćwiklińskim (jeśli o mnie chodzi to zajęcia były spoko, kolokwium z zadań, które przerobiliśmy lub które wskazał w książce), wykłady z ekonometrii mieliśmy z Stanimir (wykład kończył się egzaminem z zadań podobnych, o których mówiła na wykładzie lub które przesłała). zarówno na ćwiczeniach jak i na wykładzie obowiązywała nas zielona książka z ekonometrii, warto przerobić z niej zadanie po zadaniu bo właśnie z nich wybierają później na zaliczenia. natomiast ćwiczenia z analizy mieliśmy z Hołubowiczem (mlody facet), robiliśmy same pierdoły, które w żaden sposób nie pokrywały się z wykładami. ogólnie było kiepsko, kazał np. zrobić analizę finansową przedsiębiorstwa na ocenę. wykład mieliśmy z Szpulak. pytania na egzaminie mało pokrywały się z materiałem przerobionym na wykładzie. chyba gdzieś mam nawet kilka zapisanych w notatkach.
czesc, mógłby ktoś sie podzielic tymi pytaniami z AF od Szpulak? Byłabym bardzo wdzięczna. Ogólnie wiecie może jak wyglada u pani Szpulak poprawka z egzaminu z AF?Jest trudniejsza,łatwiejsza pytania sa podobne?
hej ja w sobote mam egzamin ze szpulak i jestem przerazona!! jej ocena zalezy od humoru! trzeba jej uwaznie sluchac na wykładach i robic dobre notatki, inaczej polegniecie.. mam dwa sprawozdania (przysłała nam) na których mamy ćwiczyć.. ostatni ten egzaminacyjny podesle nam dzien przed egzaminem;) przynajmniej tak powiedziała..
[ Dodano: 2012-02-03, 15:21 ]
duzo osób pisze do mnie w sprawie egzaminu u szpulak, zastanawialam się gdzie wy macie oczy skoro na forum tuz po egzaminie napisalam wszystkie pytania jakie były, przynajmniej te które zapamietałam.. no coż najwidoczniej administrator skasował moją wypowiedz na ten temat.. I ZASTANAWIAM SIĘ DLACZEGO? BO SKORO FORUM SLUZY DO PRZEKAZYWANIA SOBIE WŁAŚNIE TAKICH INFO TO CHYBA ADMIN POMYLIŁ SIE Z POWOŁANIEM.. a moze sam siedzi na uczelni i gnębi studentów;) ups.. to taki niewinny żarcik- admini nie gniewac się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum