Wydział: NE
Zaproszone osoby: 34
Wysłany: 2006-11-04, 13:17 Prognozowanie i symulacje - projekt
Poszukuję informacji dotyczących projektu na zaliczenie laborki z Prognozowania. Jeśli robiliście projekt prognostyczny na zajęcia z "Prognozowania i symulacji" lub "P. i s. międzynarodowych" z pracownikami Katedry Prognoz i Symulacji (Prof. Dittmann), będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki (również za projekty z zeszłych lat).
Zwracam się z ogromną prośbą do tych, którzy oddali już projekt z Prognozowania i Symulacji z laborek.Bardzo zależy mi na gotowym projekcie, bo cienko to widzę .
Proszę o pomoc.
ja tez poprosze o jakis wzorzec, najlepiej niech ktos miły wrzuci jako załącznik gdzies na forum.
co prawda termin mam dopiero na po świętach, ale jakis wzór sie przyda
co prawda termin mam dopiero na po świętach, ale jakis wzór sie przyda
hę? - o jakim ty dziubowa projekcie gadasz? - ty coś ostatnio hiperaktywna jesteś - weź odstaw cokolwiek ty tam zażywasz - z prs nie mamy żadnego projektu - to z anz klepiemy - naucz się wkońcu nazw przedmiotów żebyś wiedziała co do indeksu wpisywać
Iluminat, Hej. Mam pytanko może dostałeś ten projekt z Prognoz i Symulacji... trzeba mnie wspomóc bo kompletnie nei mam pojęcia jak zrobić ten projekt za gotowca bedę wdzięczna jak coś to pisz na gg 1342636
[ Dodano: 2007-05-22, 18:44 ] Matka, Hej mam prośbę... potrzebuję desperacko projekt z prognoz a nie mam pojęcia jak go wogóle zrobić... moze wspomożesz biedną studentkę ... jak cś to pisz na gg 1342636....
Hej! Mam ogromną prośbę...Potrzebuje projektu z prognozowania i symulacji Jak ktoś ma taki bajer w posiadaniu to czekam na ostatnią deskę ratunku Z góry wielkie dzięki i licze na Was.... Pozdrawiam
Jezeli jeszcze ktos ma projekcik to prosze niech wysle na maila obroto2@o2.pl albo zamiesci gdzies. Mam w srode oddac projekt u dr. Załuskiej i potrzebuje taki o to projekcik z PSM. Dzieki i pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum