Mam ogromną prośbę to tych osób, które "przeżyły" statystykę u p. Gardonia o opinie jak to uczynić, żeby dostać wpis. Jak wygląda warunek u niego?? czy jak nic nie pozostało innego jak właśnie warunek to przedmiot ten jest z innym prowadzącym? Jestem w dołku bo nic nie umiem przyswoić z tego tematu i myślę w ogóle nad rezygnacją z uczelni... zdaję sobie sprawę, że jest taki wątek... ale tak czy inaczej proszę o komentarze. Ps. A może ktoś z Was czuję się pewnie w tych tematach i chciałby udzielić korepetycji lub polecić jakiegoś korepetytora? Będę wdzięczna.
Wydział: NE
Wysłany: 2012-01-05, 21:02
Cześć, ja też jestem w takiej samej sytuacji jak Ty. Tysiące razy zastanawiam się, żeby się przenieść gdziekolwiek... Byłam w dziekanacie i panie mi powiedziały,że nie jest tak źle - "że ludzie poprawki u tego pana za którymś razem zdają". Niewiem, ta statystyka z tym panem jest przerażająco trudna, niewiem ile osob u mnie w grupie to zaliczy.
Pocieszające jest tylko to, że u mnie (nie wiem jak u Ciebie) jest to tylko zaliczenie przedmiotu - a nie na prawie egzaminu, wiec moze az takiej tragicznej tragedii nie bedzie, chociaz warunek murowany :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum