Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2007-02-27, 22:08
Magdalenna, jak masz doswiadczenie, to spisujesz sobie [zazwyczaj z instrukcji bądź z samych maszyn], ze stanowiska doswiadczeniowego, meirniki, ktore sie tam znajdują. Czyli nazwa, model, i napięcie lub inne takie przydatne rzeczy. Nic więcej.
ps - sprawozdanie do ktorego cwiczenia teraz robisz ?
metrologia zaliczenie wykładu - idziesz na kolokwium, bierzesz swoje notatki, pytania są pisane na tablicy (jak dobrze pamiętam), szukasz w swoich notatkach odpowiedzi, przerysowujesz oddajesz, masz 3 lub 3,5 (zależy od ustaleń wcześniejszych), jak ktoś chce więcej to musi się uczyć i z pamięci rysować lub rozwiązywać zadania (!!!) - tak było u mnie, wykład prowadził dr inż. Marek Urban
no to u mnie też tak było. A pamiętasz może co napisałaś w sprawozdaniu z pierwszego ćwiczenia? byłabym wdzięczna za każda informację
[ Dodano: 2008-12-09, 19:03 ]
a czy ktoś ze starszych lat pamięta może czego dotyczyła druga kartkówka z metrologii? to będą wiadomości z wykładów czy z ćwiczeń? proszę o jakieś podpowiedzi z czego się uczyć
Witam serdecznie,
POMOCYYYY!!!!! Czy ma ktoś sprawka z metrologii??
Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie spisałam wszystkich potrzebnych danych i nie moge zrobic sprawka. Dotyczy to cwiczen nr 1 i 2. Pomiar rezystancji.
Dziękuję za pomoc.
Pzdr.
a czy ktos w ogole wie gdzie sie zapisac do zespłu na laborki z metrologii? bo mamy w przyszlym tygodniu wykonac cwiczenie, ale nikt nie wie gdzie z kim, jaki zespol i numer cwiczenia..
?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum