Wysłany: 2005-11-18, 22:48 Klub Żeglarski Ekonomistów AE
Zapraszamy do naszego klubu. Osoby chętne proszone są o zgłaszanie się pod nr. 502-477-157 komandor Norbert Nowicki. Ponadto organizujemy rejs, III edycja pod hasłem Studenci pod żaglami 2006. Jak było w tym roku można przeczytać na http://www.awf.wroc.pl/zycie/nr104/33-104.html Więcej info na maila nefryt2001@wp.pl
kurcze, kurcze, a robicie jakąs selekcje? może Panie Master podalbys jakies gg, na ktorym mozna by Cie podpytac o szczegoly? Czy plywacie po morzu, czy po jeziorach? i czy te rejsy sa tylko towarzyskie, czy tez szkoleniowe? no i czy bedzieci mogli wpisac mi do ksiazeczki, ze plywalam po morzu, zebym sobie mogla zdawac na sternika? ;> ile godzin trwa taki rejs?
z niecierpliwoscia czekam na jakies wiesci
[ Dodano: 2006-01-02, 15:05 ]
/juz sie poorientowalam, ze to morskie rejsy
_________________ Najlepiej w piłeczkę gra Manchester United,
najlepiej na saksofonie grał Charlie Parker -
- a ja najlepiej gadam do własnych skarpet
i robię inne rzeczy, materialnie nic nie warte.
Wydział: IE
Wiek: 26 Dołączyła: 08 Mar 2005 Posty: 2486 Skąd: w cieniu 71
Wysłany: 2006-01-02, 15:13
a ja mam pytanie, czy przeprowadzacie swoista rekrutacje do tego klubu - mianowicie, bierzecie tych, ktorzy mieli juz z tym do czynienia? a jesli nie, to odrzucacie delikwenta
Wysłany: 2006-10-19, 23:51
Jeżeli ktoś by był chętny to prawdopodobnie na wakacje będziemy organizować rejsy po Mazurach połączone z kursem na żeglarza. Także jak będzie coś więcej wiadomo to oczywiście dam znać. (W woli wyjaśnienia nie jestem związany z tym klubem)
Wydział: NE
Wysłany: 2007-08-01, 13:54
czas odświeżyc ten temat windsurfing w okolicach wrocławia mnie interesuje , jak ktos ma dojście do sprzetu i zna pobiliskei zalewy to jestem chetny na wypady / tak do polowy pazdziernika moge pływać na żagle również mam chetke
_________________ jaka kochanie twoja cena wolisz w $ czy wolisz w PLN???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum