Wysłany: 2005-10-27, 01:43 na AE powstaje kolo fotograficzne
czesc
szukam osob ktore chcialyby przystapic do kola fotograficznego
co prawda oficjalnie jeszcze nie istniejemy (czekamy na potwierdzenie z dzialu organizacyjno-prawnego... biurokracja ) ale juz poszukujemy ludzi
aby z nami dzialac nie musisz miec doswiadczenia w fotografowaniu, wystarcza checi do pracy planujemy podzielic sie na dwa dzialy (analogi i cyfry) aby zadowolic kazdego
zainteresowanych zapraszam na gg# 2134410
pozdrawiam
Xardas [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-28, 19:45
ciekawy pomysł, jakbym nie miał problemu z bateriami w moim Zenicie i częściej fotografował to może bym się wkręcił panie Marcinie, jak narazie w ten weekend dłuuuugi muszę komiksy pomontować. pozdr :573:
narazie mamy ladne kolezanki nalezace do kola
o modelkach tez trzeba bedzie pomyslec
dla zainteresowanych:
zalozylem tymczasowe forum naszej grupy fotograficznej
tam znajdziecie informacje o naszym kole
dam znac jak tylko zalozymy oficjalna strone i normalne forum
Xardas [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-03, 22:25
Jak ładniejsze niż w beście to może poszukam jakiegoś aparatu i się dołączę:D a jak nie to wystarczy mi posada rysownika:)
Te tam jest moja kobieta czyt. ładne tam są kobiety
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Xardas [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-19, 19:52
Ja rysuje analogowo czyt. ołówek, długopis kartka. Na kompie nie rysuje. Moje rysunki będziesz mógł zobaczyć jak wyjdzie grudniowy nr besta, chociaż jak narazie to wygląda, że może nawet w styczniu wyjść. A o co biega z tym plakatem?
no tak sobie piszę... gdybyś np. chciał nauczyć się robić profesjonalne plakaty, śmigać po corelu i photoshopie, zebrać jakiś dodatkowy punkt w cv, przejść profesjonalne szkolenie w jakieść firmie, co zajmuje się reklamą a przy okazji poznać wielu zajeb*&^% ludzi i brać udział w kreowaniu studenckiego życia na akademii to miałbym propozycję. zainteresowany?
[ Dodano: 2005-12-20, 10:03 ]
aaa jeżeli jeszcze potrafisz robić dobre zdjęcia to twój dodatkowy, DUŻY plus:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum