Wysłany: 2009-09-03, 19:29 Rekrutacja do Studenckiego Forum Business Centre Club!
W Dolnośląskim Studenckim Forum Business Centre Club nabędziesz umiejętności niezbędne przedsiębiorcy i menedżerowi. Dowiesz się, jak wypromować pomysł na zewnątrz i sprzedać go poprzez media. Nauczysz się, jak prowadzić negocjacje oraz pozyskać sponsorów i partnerów. W rezultacie będziesz wiedzieć, jak kierować projektem i zarządzać zespołem.
Jesteś studentem w wieku 19-22 lat?
Chcesz działać?
Rozwijać się?
Masz pomysły, które chciałbyś zrealizować?
Jesteś aktywnym, odpowiedzialnym, rządnym wiedzy człowiekiem?
Potrafisz łatwo nawiązywać kontakty?
SZUKAMY WŁAŚNIE CIEBIE !
Co oferujemy?
* Możliwość odbycia praktyk
* Wyjazdy integracyjne
* Udział w spotkaniach biznesowych
* Szkolenia związane z obszarem zainteresowań kandydata
* Możliwość budowania wizerunku organizacji
* Spotkania ze specjalistami w różnych dziedzinach biznesowych
* Praktyczne wykorzystanie wiedzy zdobywanej na studiach
* Nowe i ciekawe znajomości
* Możliwość zdobycia kontaktów biznesowych
* Przyjazna i wesoła atmosfera
* Oraz wiele innych.
Przedsiębiorczość Cię kręci? Zakręć się wokół przedsiębiorczości!
Wejdź na stronę http://www.programrozwoju.pl i wypełnij formularz zgłoszeniowy bądź skontaktuj się z nami za pomocą e-maila: rekrutacja@sfbcc.wroclaw.pl
Czekamy na Ciebie !
dlatego, że studenci w takim wieku są dla koła czy organizacji najbardziej pożądani - ci z lat studiów 1-3 najlepiej działają - za starzy bardziej myślami są już w pracy jakiejś i mniej się udzielają a przecież nie o to chodzi, nie ...aczkolwiek są wyjątki - pochwale się, że do jednego koła dostałem się na 4 roku w wieku 23 lat ...a i podobno webmasterem nawet zostałem
[ Dodano: 2009-09-07, 01:15 ]
a nie - zdaje się że skończone jednak 22 miałem ...ale i tak - na 4 roku byłem ...średnią wieku przyjętych zawyżałem
kolos, nadal działasz w tym kole?
Może faktycznie istotą rzeczy jest bycie aktywnym w organizacji/kole/stowarzyszeniu, niż bycie członkiem dla wpisu w CV (mówię o ważniejszych,wyższych funkcjach w danej organizacji) i na to nacisk kładzie SFBCC.
kolos - z reka na sercu.
jak bardzo udzielałes sie w tym kole w tym roku?
czemu jesteś złośliwa - skłamałem w którymś miejscu mojej wypowiedzi?
Richie napisał/a:
kolos, nadal działasz w tym kole?
członkiem niby jeszcze jestem ale póki co przerwa wakacyjna jest - chociaż rzeczywście w ubiegłym roku, czyli na moim 5 roku studiów, niewiele się udzielałem tym bardziej, że pracowałem na umowę o pracę ale kto wie - może jeszcze coś tam podziałam
Richie napisał/a:
Może faktycznie istotą rzeczy jest bycie aktywnym w organizacji/kole/stowarzyszeniu, niż bycie członkiem dla wpisu w CV (mówię o ważniejszych,wyższych funkcjach w danej organizacji) i na to nacisk kładzie SFBCC.
ano raczej własnie o to chodzi - nawet mi to powiedzieli w moim kole - idzie o to, żeby taki delikwnet nie tylko mógł sobie coś wpisać w cv i pochodzić na szkolenia, lecz, żeby sam poudzielał się trochę, poszkolił młodych i inne takie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum