forum UE Wrocław

Wyszukiwarka pracowników UE Wrocław: GooglePrzeszukaj forum oraz stronę główną UE

Regulamin forum | Strona główna UE | Plan zajęć | ZF info | NE info | IE info
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Spis organizacji, kół i nie tylko
Autor Wiadomość
meg89 

Wydział: ZF
Wysłany: 2008-11-14, 21:23   

a na czym polegaja takie kola naukowe?jak czesto sa spotkania, co tam sie robi i czy duzo czasu pochlania? ogolnie polecacie??

Spaidi 

Wydział: NE
  Wysłany: 2009-09-05, 09:15   

Ja mam takie zapytanie... czy Koło Naukowe Marketingu Fokus jeszcze istnieje na UE?? Nie mogę się doszukać informacji na temat tego koła. Może ktoś mógłby mi powiedzieć (jeśli jeszcze koło prowadzi swoją działalność) w jakich dniach są spotkania, krótko opisać ich przebieg itp.? będę wdzięczny :) :D :D

Richie 

Wysłany: 2009-09-06, 10:00   

Takich szczegółowych informacji mogą udzielić Wam tylko członkowie tych kół.
Co do aktywnych kół na naszej uczelni sporządziliśmy ostatnio listę tych, które na pewno wciąż działają.
Lista ta dostępna jest:
http://www.samorzad.ue.wroc.pl

http://www.integrator.ue.wroc.pl
  Zobacz mnie na GoldenLine

hanadi 

Wysłany: 2010-11-25, 01:15   

KN Property - słyszał ktoś o tym kole? Stronki internetowej-brak. Ani RKN ani osoba, wskazana jako prezes niestety nie udzieliła mi informacji w tym temacie.

Więcej o KN Property: http://www.rkn.ue.wroc.pl...owych&Itemid=90

Jeśli tego koła fizycznie nie ma, to wywalcie proszę informację o nim ze strony RKN bo np. ja nastawiłam się bardzo żeby do niego dołączyć i co? I nic :P No a jeśli funkcjonuje to bardzo proszę o aktualne dane kontaktowe itp., będę zobowiązana ;-)

Pozdrawiam
I would picture it all
];->

kriso

Wydział: NE
  Wysłany: 2011-02-24, 18:05   

Podłączam się do pytania o Property - czy ta organizacja jeszcze istnieje? rózniez nie dostałem żadnej odpowiedzi na maila, a chciałbym się zapisać/dowiedzieć więcej o tym kole

Wronka 

Wysłany: 2011-06-27, 10:34   

Informacja Kulturalno-Sportowa Studentów www.ikss.ue.wroc.pl

ej, Gość! Jedź na Adapciaka lub Integratora!

Adalberto 

Wysłany: 2012-01-28, 22:24   

Ja ze swojej strony mogę polecić AIESEC ! :)

Serio, należę do organizacji pół roku i mogę już teraz stwierdzić, że przy działalności studenckiej same zajęcia to nic niewarta strata czasu ;)

AIESEC to największa organizacja studencka świata. Jesteśmy obecni w 110 krajach. Wielu z Was kojarzy nas zapewne z praktykami międzynarodowymi i rzeczywiście tym się zajmujemy, ale to nie wszystko. W ciągu roku prowadzone są różnorakie projekty w których uczestniczymy. Tu można się sprawdzić jako członek zespołu, albo nawet jako jego lider, no i oczywiście poznać mnóstwo świetnych ludzi z całego świata.

Można mówić jeszcze długo, ale zachęcam po prostu do dołączenia do nas i sprawdzenia na własne oczy.

Już niedługo rozpocznie się rekrutacja na nowy semestr, dlatego wypatrujcie nas, będziemy na standach, oraz odwiedzimy Was na zajęciach.

http://www.aiesec.org/poland/wroclawue/

"Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku"
Konfucjusz

UWAGA! To nie jest żadna notka reklamowa AIESEC. Piszę to osobiście jako członek organizacji. Jeśli jesteście ludźmi szukającymi czegoś więcej niż tylko imprez(chociaż tu też je znajdziecie ;) to znaczy, że to miejsce dla Was! :)

P.S. Jeśli będziecie mieli jakieś pytania dot. organizacji, zapraszam na priv, chętnie odpowiem :)
Ostatnio zmieniony przez Adalberto 2012-01-29, 21:09, w całości zmieniany 1 raz  

asia9191

Wydział: IE
Wysłany: 2012-01-29, 14:36   

Trudno jest się dostać do AIESEC? ;p Słyszałam, że trzeba wybitnie znać angielski ;) )

Adalberto 

Wysłany: 2012-01-29, 21:07   

Nie, najważniejsza jest motywacja i chęć do działania i rozwoju. Jeśli chodzi o język to wystarczy on w stopniu powiedzmy komunikatywnym. Chodzi o to, żeby czuć się swobodnie bez względu na to czy rozmawia się z kumplem z kierunku czy praktykantem z Australii. :) Wielu z nas ze mną włącznie nie włada perfekcyjnym angielskim, faktem jest, że przebywając z zagranicznymi praktykantami dużo się uczymy jeśli chodzi o język życia codziennego. :)

Odpowiedz do tematu