Jestem nowym studentem na AE i zastanawiałem się do której organizacji się zapisać, na razie jescze nie wiem, do której będę startował ale na pewno nie będzie to NZS. Wyśmiewacie inne organizacje na waszym podforum, jak to o Was świadczy?!
cóż ludzie są tylko ludźmi:) i nie zaczęliśmy pierwsi:) ale my i tak we wszystkich organizacjach się kochamy:)
przepraszam jeżeli kogoś uraziłem.
EOT z mojej strony w niemoim poście:)
[ Dodano: 2006-01-08, 15:40 ]
Freak napisał/a:
Ludzie z NZSu bywają zadufani i zapatrzeni w siebie
zadufani owszem - coniektórzy:) ale na pewno nie zapatrzeni w siebie... co to to akurat nie my:) i chciałoby się teraz napisać "patrz: temat postu" no ale cóż - eot był...
No i znowu przeszło na NZS :d
Ale zgadzam się z kowalem.
---al_batar----
Zanim z czymś wyskoczysz poznaj ludzi!
Smarowanie komuś tyłka to tylko w więzieniu Ci się przyda <ups>
Mówicie, że :
--------------------------------------
Ludzie z NZSu bywają zadufani i zapatrzeni w siebie
No dobra niech Ci będzie...
A ile ludzi z NZS-u znasz??
Całą 70-siątkę, że tak sądzisz?
Wątpie...
ale jednak coś tam dobrego dla uczelni robią i chwała im za to
A chwała bo za to co robimy żadko kiedy słyszymy dziękujemy...
Ale to nie o NZS chodzi
Wigor jest fajną organizacją nastawioną coprawda bardziej dla kobiet i chwała im za to (wiecie ile tam dzsiewczyn chodzi a są ścianę obok .
Nie mamy żadnego urazy.
W naszych postach podkreśliliśmy tylko małą różnicę pomiędzy nimi a nami...
( a czy to oznacza że jesteśmy zadufani w sobie???)
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
BiaLy [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-08, 19:53
Stowarzyszenie Studenckie WIGGOR sprawia wrażenie organizacji bardziej zamkniętej od pozostałych działających na AE, własnie dlatego, że warunkiem wejścia w jej szeregi jest pomyślne przejście Rekrutacji, która nie jest tylko czystą formalnością. Taki już jest charakter naszego Stowarzyszenia, takie tradycje Próbujemy symulować firmę i wprowadzać do działalności Wiggoru to czego się uczymy na uczelni oraz od naszych partnerów, przedsiębiorstw z nami współpracującymi. Jedną z taki rzeczy jest własnie Rekrutacja, nasz sztandarowy projekt, przy którym wiele się uczymy i próbujemy by wypadł jak najbardziej profesjonalnie.
Zgodzę się z Kowalem, że osoba, która chce przystąpić do organizacji studenckiej powinna się wykazać chęciami, a nie umiejętnościami. Powinna pokazać, że jest osobą aktywną. I właśnie takich ludzi szukamy w czasie Rekrutacji i wszystkie jej etapy są przygotowane tak, aby te cechy u studentów wyłapać.
Niestety zdarza się, że osoba może mieć chęci, być aktywna, posiadać cechy, które potrzebujemy, a w konsekwencji nie dostaje się do Stowarzyszenia, bo na Rekrutacji nie pokazała się z takiej strony. Powód: na przykład stres. Dlatego namawiam takie osoby, by się nie zniechęcały, ale próbowały za pół roku.
Aktywnie działam w Stowarzyszeniu Studenckim WIGGOR i nie odnoszę wrażenia, abym należał do jakiejś elitarnej organizacji, ale cieszę się, że mogę współpracować z ludzmi, którzy mają pomysły i chcą działać.
Nie chcemy być elitą, ale zależy nam na tym, aby nasze projekty były profesjonalne i były entuzjastycznie przyjmowane przez studentów i firmy, które z nami współpracują. Choć tu się pewnie nie różnimy od innych organizacji działających na AE.
Generalnie rzecz biorąc na AE jest dużo organizacji studenckich i każda na swój sposób wyjątkowa. Każda ma swoje własne reguły, tradycje, projekty. To dobrze, bo każdy może znaleźć coś dla siebie. WIGGOR także się wyróżnia i nie każdemu to będzie pasowało, jednak namawiam osoby, które chcą działać i chcą w praktyce poznać to czego się uczą na uczelni, by próbowali swoich sił w czasie Rekrutacji do Stowarzyszenia Studenckiego WIGGOR. Najbliższe już po sesji.
Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czym jest Wiggor, na czym polega jego działalność to zapraszam na stronę http://www.wiggor.pl. Chętnie również odpowiem na emaile: michal.bialas@wiggor.pl.
Pozdrawiam,
Michał Białas
Stowarzyszenie Studenckie WIGGOR
al_batar Gość
Wysłany: 2006-01-09, 10:48
Jedrzej napisał/a:
Smarowanie komuś tyłka to tylko w więzieniu Ci się przyda <ups>
Drogi Jedrzeju!
Chyba nie zrozumiałeś mojego postu, komu twoim zdaniem miałbym smarować tyłek?
Forum internetowe szkoły wyższej powinno być miejscem dyskusji a nie pisania o "smarowaniu tyłka", tak mi się przynajmniej wydaje, ale mogę się mylić, w końcu jestem tu nowy.
P.S.
Zastanawia mnie skąd wiesz, że w więzięniu robi się rzeczy, o których piszesz?
Zastanawia mnie skąd wiesz, że w więzięniu robi się rzeczy, o których piszesz?
Pozdrawiam!
EOT: O tym widzą wszyscy, to temat stary i dość chodliwy swego czasu al_batar :lol:
Nawet ja, kobieta to wiem (hi hi hi) Więc na pewno nie z doświadczenia życiowego (hi hi hi) :mrgreen:
Pozdrawiam E.
_________________ "Ludzie, z którymi się spotykamy rozmijają się czasem z nami o centymetry, o dni lub uderzenia serca"
Hmm przyda się...
Przyznaję się mam mały problem z ortografią...
Ale chociaż mam odwagę się do tego przyznać
Poduczysz mnie Kowal?
Bądź kumplem :*
_________________ aut bibat, aut abeat
------
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
-----
amantium irae amoris integratio
------
Myziot [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-05, 11:05
Oj Kowal, Kowal, a ja myślałem, że jesteś moim kolegą
Nie dość, że jeździsz po RUSS, to jeszcze po WIGGORZE!!
Niestety za chwilę muszę wyjść z domu i nie zdążę napisać conieco o rekrutacji, która już tuż tuż (za 3 tygodnie). Zanim zaczniecie się zastanawiać, ile nowych i interesujących rzeczy tu napiszę, to pomyślcie, czego naprawdę oczekujecie od organizacji studeckiej.
ale myziot sam przyznaj, nie było was jeszcze za bardzo widać na uczelni w tym roku. a tak btw w którym miejscu pojechałem russ?
a tak poza tym zanim jeszcze coś palniesz to przeczytaj trochę starsze posty, w których agitowałem, żeby ludzie na was głosowali...
Xardas [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-13, 00:58 B.E.S.T.
Myziot, Julu, ja, jeszcze pewnie sporo nas e-biznesowców jest na tym forum:D Ja tam działam w Biuletynie Efektywnie Studiujących Talenów i rekrutacja była bardzo miła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum