Wydział: ZF
Wysłany: 2006-10-11, 20:44
a nie wiecie jak w tym roku wyglada sprawa z rekrutacja do wiggoru? jakie terminy albo cos chociaz przeczytalam wczesniejsze posty i sie zastanawiam, czy warto popasc w alkoholizm w razie kleski podczas rekrutacji
Dajcie sobie spokoj z tym wiggorem. Powinniscie sobie lepsze cele w życiu stawiac np. dopierdolić solidnie, opalić się i tatuażena zrobić. Wtedy świat stoi przed wami otworem. A po wiggorze co? Chcecie być korporacyjnym szczurkiem całe życie? WIGGOR - dziękuje nie wsiadam.
Wydział: NE
Wiek: 26 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 1471 Skąd: zza kulis
Wysłany: 2007-01-17, 19:08
hadziu napisał/a:
Powinniscie sobie lepsze cele w życiu stawiac np. dopierdolić solidnie, opalić się i tatuażena zrobić.
hadziu bedziesz moim guru i yoda w jednej osobie, ja bede twoim uczniem i dżedaj w jednej osobie. bede pakował, chodzil na solare i tatuaza walne normalnie wszedzie go walne. kurde bede ministrem rolnictwa jak niejaki andrzej l. i to sie liczy, szacunek ludzi ulicy
hadziu, bez komentarza, ale życzę Ci powodzenia w ewentualnej karierze. Pamiętaj tylko, że krytykowanie ludzi i organizacji, z którymi Ci nie wyszło jest mało profesionalne. Ja się nie dostałem do P&G i uznałem, ze po prostu trzeba jeszcze nad sobą popracować. Korporacyjnym szczurkiem być nie zamierzam, ale w Wiggorze możesz dowiedzieć się wiele więcej niż tylko chodząc (bądź nie ) na zajęcia
thaita napisał/a:
fatalnie, odpadlam po rozmowie
a masz podejrzenia czemu? Jesteś na I roku, spróbujesz jeszcze raz ?
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
Wysłany: 2007-02-04, 23:26
Widzę że dawno o naszym cudownym Wiggorze nikt nie pisał to może ja napiszę co wydaje mi się najbardziej odpowiednie. Wiggor co jak co myślę że jest organizacją szanowaną wśród studentów i charakteryzująca się niejakim prestiżem dlaego forum o takiej organizacji nie powinno zawierać tego co się komu udało a co nie tylko sprawy konkretne. Chcecie coś wiedzieć o Wiggorze, pytajcie. Ja jestem już trzy miesiące i jest po prostu wspaniale. Nauczyłam się dużo dużo więcej niżmogłaby mi dać uczelnia. Pamiętajcie że projekty które robimy są dla Was i naprawdę to doceniajcie. My oprócz satysfakcji z działalności i ogólnego rozwijania swojej osobowości naprawdę nie czerpiemy z tego korzyści. Dlatego proszę Was nie róbcie z tematu Wiggoroweg o wielkiego spamowiska tylko podyskutujmy jak ludzie. Pozdrawiam:)
imo wiggor to organizacja majaca zbyt duze mnimanie o sobie.
macie ze 2-3 akcje w roku, ktore nie sa ani porywajace, a nie genialnie naglosnione.
w ogole od poczatku jakos brakuje mi sympatii do tej organizacji. jacys tacy bufonowaci mi sie wydajecie.
i nigdy nie startowalam w rekrutacji do wiggoru uprzedzajac pytanie.
Wysłany: 2007-02-05, 11:49
Skoro nigdy nie startowałaś no to czemu tak uważasz?? Mamy dużo więcej akcji tylko nie wszystkie są z nami kojarzone. Wydaje Ci się tylko że to wyłacznie opinia członków. Dużo więcej osób tak mysli, inaczej nie mielibyśmy ponad setki zgłoszeń do rekrutacji i nie bądź od razu tak do Wiggoru nastawiona. Może rzeczywiście jesteśmy dosyć charakterystyczni tym że się Wiggorem chwalimy ale uwierz, że gdybyś do nas należała to bys robiła tak samo:) Pozdro i weź udział w rekrutacji, sądzę że zmienisz o nas zdanie:)
Wysłany: 2007-02-05, 12:18
hehe, widzę że bardzo cięta jesteś. w takim razie powiedz jaki jest tego powód, żebyśmy mogły podyskutować Sektą nie jesteśmy, inaczej co pół roku nie robilibyśmy rekrutacji. Fakt że być może wolnego wstępu do nas nie ma ale dzięki temu wspólpracujemy z ludźmi z którymi chcemy a nie z przypadkowymi elementami, którym się wydaje że sobie przyjdą i nic nie będą robić. Pozdro:)
Wydział: Absolwent UE
Wiek: 27 Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 3015 Skąd: Sułów/Wrocław
Wysłany: 2007-02-05, 12:45
A ja sie wtrące, przepraszam
Też uważam, że wiggoru nie widać na uczelni, ale tak jest ze wszystkimi organizacjami, w sumie to nie wiem na czym to wszystko polega, ale niewazne... Ja kojarze Wiggor z Muzzykalii i wielki plus wam za to chociaż mam nadzieję, że rockowe w tym roku będą lepsze niż w zeszłym i w lepszym klubie, pozdr. Nagadaj tam Wiggorowcom, żeby o tym pomyśleli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum