Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-13, 20:48
Ja jeszcze nigdy nie widziałam żywej duszy w tych budkach koło przystanków.. od 2 lat w trakcie weekendów (bo jestem zaoczna) na pewno tam nikogo nie było.
_________________ "Dla niektórych ludzi Twoje życie może być jedyną Biblią jaką przeczytają."
czyli trzeba sobie urzadzenie wielofunkcyjne do wroclawia wziac bo inaczej bedzie ciezko zyc bez sciagi czy yy kserowania materialow w czasie nieobecnosci
Wydział: NE
Wysłany: 2011-09-14, 10:36
i jeszcze jest w budynku A w czytelni ksero. jest tego w cho*ere, także na bank będzie gdzie skserować ściągi, materiały, problem się pojawia przed sesja, bo wszyscy kserują notatki z całego semestru i są kolejki wszędzie
i jeszcze jest w budynku A w czytelni ksero. jest tego w cho*ere, także na bank będzie gdzie skserować ściągi, materiały, problem się pojawia przed sesja, bo wszyscy kserują notatki z całego semestru i są kolejki wszędzie
Specjalnie nie wymieniłem tego punktu, bo jak dobrze wiecie likwidowana jest ta biblioteka w A łącznie z czytelnią, więc nie ma tam i nie będzie ksera.
No niekoniecznie wrócą w pazdzierniku bo nigdy nie likwidowali budek na wakacje, chociaz byly zamkniete. I tam wlasnie zawsze byl spory ruch, moze na wekendy mniej ale w tygodniu wiele osob tam kserowalo.
Czyli nikt nie ma oficjalnej informacji co sie tam stało z nimi??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum