Wydział: Nie jestem z UE
Wysłany: 2011-07-07, 11:02 Couchsurfing a UE
Witam, jako, że jestem nowy na tym forum i na tej uczelnii chcialbym zapytać jak wygląda tutaj sprawa couchsurfingu. Czy wśród jest wielu kanapowiczów? Przyjmujecie do siebie ludzi w mieszkaniach, stancjach a może nawet akademikach? No i swoją drogą drugie pytanie od piatku do wtorku bede we Wrocławiu, a kompletnie nie znam tego miasta. Zapytam wzorem własnie z CS'a - jest ktoś chętny na kawę lub piwo i oporowadzenie po mieście, pokazanie uczelni?
nie za duzo się o tym słyszy, a przynajmniej ja sama nie słyszałam aby ktokolwiek to robił. W zasadzie grono znajomych mi cs'ów ogranicza sie do mnie, mojej koleżanki i kolegi który już nie studiuje na UE.
Niestety ja w tym okresie nie mogę - obowiązki przy organizacji m.in. Adapciaka wzywają, ale mam nadzieje, że ktoś się znajdzie! Spróbuj rzucić hasło w temacie "Adapciak" albo w "rekrutacji" może nie znajdziesz kanapowiczów, ale kogoś chętnego na pewno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum