mam takie male pytanie, tak sie jakos wesolo potoczylo ze mam kilka poprawek na ten oto wrzesien ale planuje sobie wziac dziekanke na rok zeby wyjechac za granice itp itd. i pytanie wyglada nastepujaco: co jesli nie zalicze ktorejs z poprawek, czy moge wziac dziekanke mimo tego i np wziac warunek zeby mi ten rok nie przepadl? bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi
zeby wziac dziekanke musisz miec wpis (warunkowy lub zwykly) z poprzedniego semestru. wiec jak cos we wrzesniu oblejesz - najpierw podanie o warunek - czekasz na akceptacje, oddajesz indeks, dostajesz warunkowe zaliczenie semestru i dopiero podanie o dziekanke.
ale nie polecam - lepiej sie sprezyc teraz, ja mialam warunek do zaliczenia po powrocie z dziekanki i bez sensu - ledwo wracasz odzwyczajony od nauki i dostajesz w łeb nauką do warunku (no i biedniejesz o 300zł )
yyyyhym, dzieki za info noo warunek podrozal do 500 wiec musze spiac posladki i wziac sie za poprawki ^^ a nie bedzie problemu jesli zloze podanie po tych wszystkich poprawkach powiedzmy 1 pazdziernika i od tego samego samestru bede chcial miec ta dziekanke ? nie trzeba tego podania jakos szybciej zlozyc ?
wiesz - ja skladalam podanie o dziekanke w polowie grudnia, ale moja pania z dziekanatu byla wtedy kochana pani dagmara i dziekanem byl chyba tez ktos inny i wtedy to wszystko uchodzilo. mysle ze do terminu oficjalnego oddawania indeksów do dziekanatu to bedzie bezpiecznie, a nawet troche dluzej, ale lepiej po prostu zadzwonic do dziekanatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum