Wydział: NE
Wysłany: 2011-08-07, 16:46
Hmm jeśli chodzi o wykładowców to różnie bywa...jedni są na prawdę w porządku, inni mają swój świat i przedkładają swój przedmiot ponad wszystko (przeważnie są to przedmioty, które nic nie wnoszą do naszego kierunku i są dodatkami) haha Czasami potrafią oblać połowę roku Atmosfera na UE spoko, ludzie też baaaardzo fajni Wszystko na jednym kampusie, budynki obok siebie...czasami zdarzało się nawet tak że cały dzień zajęć oparty był na przemieszczaniu się pomiędzy 2-ma budynkami. Także spoko Nie wiem jak inne, ale moja grupa przeważnie miała "zgrany" plan lekcji.. w sensie że bez kolosalnych okienek, ale tylko takie przerwy po 15 min, a więc dzień szybko leciał. Oczywiście rozwinięte życie studenckie...częste, grupowe wypady na browce, driny itd. Ale to chyba standard i nie odbiegamy od innych uczelni Jak masz jakieś pytania to pisz na jaką specjalizację się wybierasz? Chociaż mam newsa...od naszego roku zmieniają się co niektóre specjalizację, np. posrednictwo i doradztwo fin zmienia się na samo doradzwto fin.. a dojdą Rynki Finansowe i coś z Ubezpieczeniami.FiRS zmienia się na Finanse, Podatki i Rachunkowość Spółek, IiN na Inwestycje i Rynki Nieruchomości, wczesniejsze FiRSP zmienia się na Finanse i Rachunkowość Administracji Rządowej i Samorządowej i chyba tyle
a z tymi nowymi specjalizacjami to już na bank pewne, że tak będzie? właśnie widziałem je na planie studiów tak jak napisałaś, ale jak się rekrutowaliśmy na magisterkę to były tylko stare do wyboru. Więc o co chodzi?:)
Wysłany: 2011-08-08, 15:03
Myślę że na bank, wiesz system był stary i nic nie zmieniali A ja nie wiem czemu patrzysz się na rekrutację, skoro wiadomo że to była jedynie statystyka, a wyborów będziemy dokonywać na koniec 1 semestru I z pewnością wielu z nas zmieni swoje wybory...w tym i ja! Także spoko. Ten plan do dosyć ważny dokument, więc myślę że tak już zostanie. Pozdro
Wysłany: 2011-08-16, 10:03
przydałabo się jeszcze żeby ktoś (byle nie ja, bo jestem leniwy ) stworzył jakieś forum dla naszego roku (albo grupę na facebooku - wtedy przynajmniej wiadomo kto to napisał i nikt nie pisze głupot)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum