Wysłany: 2010-09-10, 10:27 Informatyka i EKONOMETRIA
W jakich firmach i na jakim stanowisku szukac praktyk licencjackich dla tego kierunku?... dostalem propozycje od eurobanku by popraktykowac sobie w departamencie kredytow trudnych...ale to sie zbytnio nie wiąże z ekonometrią... jak myslicie dziekan moze mi takie cos zaliczyc?
Zapytaj promotora, może Ci coś poleci. A generalnie to raczej zdaj się na to co chciałbyś robić. Pomyśl sobie parę branż, które Cię interesują(nie muszą być związane wcale z kierunkiem) i poszukaj porządnie. Często firmy się z tym nie ogłaszają, tylko zamieszczają info o tym, że są możliwe praktyki na swojej stronie internetowej, więc tak też spróbuj. Ze wszystkiego co wybierzesz, zostanie Ci naprawdę nie wiele, ponieważ często zwyczajnie nie ma miejsc.
Jestem studentem IiE i praktykę odbyłem w dziale marketingu w firmie Money.pl
Lecz nie musi być ona związana wcale z profilem studiów. Szukaj czegoś co Cię interesuje, w czym się dobrze czujesz, gdzie nie będziesz "siedział, kserował i nosił kawę" oraz z czym wiążesz przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum