Wysłany: 2010-06-28, 22:12 nie zaliczenie jezyka co dalej
witam mam pytanie mam nadzieje ze ktos mi tutaj pomoze nie zaliczylam jezyka poniewaz nie bylo mnie na zajeciach mam zwolnienia ale prowadzacy uznal ze nie ma sposobu na zaliczenie.co teraz da sie to jakos zaliczyc w sesji poprawkowej czy musze brac warunek?
chcialabym zaznaczyc ze nie chce brac warunku ale jezeli to konieczne to bede musiala
pojde jeszcze popytac do studium i moze do dziekanatu co z moim problemem
ale bardzo prosze tez o opinie wasze bo moze kogos cos takiego spotkalo
jestem ciekawa jak ktos sobie poradzil
dzieki za odp
joa
witaj, ja również nie zaliczyłam języka, ale nie ma się czym martwić, na początku września zaczyna się sesja poprawkowa dla zaliczeń i wtedy właśnie można sobie zaliczyć język
tylko napisz wcześniej maila do prowadzącego, żeby się umówić na konkretny termin.
Dzieki za info ale juz sie dowiedzialam bylam w dziekanacie zapytac i trzeba napisac podanie
zmylo mnie troche to z tropu bo osoba moja z jezyka kazala mi brac warunek ale tak juz jest na tej uczelni,ze nikt nic nie wie
wielki dzieki jeszcze raz za odp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum