Wydział: NE
Wiek: 95 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 17 Skąd: ojjjj z 300km bedzie
Wysłany: 2007-12-09, 15:13 Nieklasyfikowany
WItam. Jestem na 2 roku NE. Juz teraz wiem ze nie bede mial 50% obecnosi na niektorych cwiczeniach,poniewaz nie wiele czasu zostalo. Nieobecnosci mam usprawiedliwione. CZy w takim wypadku bede nieklasyfikowany, czy na AE nie czepiaja sie jesli mam uprawiedliwienia...??
W przypadku nieklasyfikacji i uprawiedliwiionych godzinach nalezy mi sie egzamin klasyfikujacy?? tak wynika z postanowienia ministra edukacji
Słuchaj nutera, ona najlepiej ma to przerobione
W ogóle nie powinni się czepiać. Przecież nie Twoja wina, że nie byłeś. Ewentualnie jakiś ćwiczeniowiec będzie chciał, abyś zaliczył jego przedmiot osobiście. Jak masz zaliczone kolokwia itp. to nie będzie problemu. Te obecności to i tak oni dla siebie trzymają.
_________________ Develop your eccentricities while you are young. That way, when you get old, people won't think you're going gaga. /David Ogilvy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum