Czesc wszystkim mam na imie kasia i wlasnie w tym roku sie obrnilam w koncu hihih ...i mam pytanko poniewaz nie moglam sama odebrac dyplomu i zrobil to za mnie moj tato ..kiedy mi go dostarczyl a dodam ze mieszkam w rzeszowie czyli sporo od naszej AE , bylam troszke zdziwiona poniewaz kolezanka (skonczyla polibude)powiedziala mi ze na okladce powinien byc oprocz orzelka i napisu na dole dyplom magistra na gorze napis akademia ekonomiczna , ja nie mam napisu akademia - pytanie kieruje do tych co juz maja dyplom czy ten napis uczelni musi byc bo jesli tak to bede musiala chyba wrocic z nim do wroclawia zeby mi wydali nowy ,,, ale wole sie dowiedziec bo ona studiowala gdzie indziej wiec moze co uczelnia to inny obyczaj ..czekam na odpowiedz czy ten napis ma byc z nazwa uczelni czy nie przesylam caluski wszyskim z IE i nie tylko buzka i czekam na odpowiedz
[ Dodano: 2007-11-08, 00:34 ]
juz wiem ..powiedzieli mi w dziekanacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum