Wysłany: 2011-09-28, 18:49 Oleksyk czy Siekierska ?
Tak jak w temacie. Mam z Panią Siekierską, ale nie wzbudziła we mnie dobrych emocji i myślę o przepisaniu się do Pana Oleksyka. Możecie coś powiedzieć o tych nauczycielach ?
Aimi, OLEKSYK . ;D bierz w ciemno ;D
siekierska to mordownia istna a u pana Oleksyka jest test zaliczeniowy ktory zda dziecko po podstawach przedsiebiorzosci u Siekierskiej nie polecam duzo ludzi poleciało na warun
temat jak dla mnie do zamknięcia
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Aimi, idziesz do niego pytasz sie czy Cię przyjmie. Jak się zgodzi to idziesz do siekierskiej czy wyraza na to zgode ( wymysl jakis dobry argument ). Jak się zgodzą to luz mozesz chodzić do niego ( chyba ze musisz miec jakiś kwitek czy cos ale raczej nei trza)
_________________ wciągasz koks i staczasz się jak Kate Moss.
Ona nam zaproponowała zmianę grupy, bo sama zmieniła godziny zajęć. Koleżanka własnie z tego powodu przenosi się do innej grupy a ja chcę wraz z nią. Więc chyba nie powinno być problemu. Skoro bez większych formalności się to załatwia. Dzięki za odp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum