Wysłany: 2010-06-03, 13:52 podanie o stypendium naukowe
Jeszcze nieobeznana jestem, więc mam takie pytanie: czy podanie o stypendium można pobrać gdzieś w necie? (Szukałam na stronie UE, ale nie znalazłam). Czy trzeba je wziąć z dziekanatu ?
Jak juz jestesmy przy tym temacie to do kiedy trzeba zlozyc to podanie? I jak traktowac oceny przepisane z innej uczelni? Liczy sie je normalnie czy pomija? (bo slyszalem juz rozne opinie...)
dzięki wielkie
To się od razu też upewnię jak się średnią liczy, bo wyczytałam na tym forum, że biorą pod uwagę tylko oceny z pierwszego terminu, a jak się ma poprawkę to we wrześniu trzeba po prostu donieść coś, że się zaliczyło dane zajęcia. Ale w tym wniosku są od razu uwzględnione 2 terminy, więc jak to jest jak się ma poprawkę? I jeśli ma się poprawkę to jak się wtedy liczy średnią (i czy trzeba ją samemu wpisać w tym wniosku, czy to już robi ktoś z dziekanatu?)?
Wydział: ZF
Wysłany: 2010-06-04, 21:05
Liczenie średniej zależy od wydziału, najlepiej idź spytać w dziekanacie albo poczytaj co tam sobie wywiesili za informacje. I użyj wyszukiwarki na forum, o stypendiach jest sporo
Łał. W tym roku podanie można składać od 4.00.. wszyscy srają czy uzbierają 4.20 jak rok temu a tu niespodzianka dziwne, bo pierwszy próg bez zmian (4.25) Jak to jest przy 2. stypach? np sportowe i naukowe. Podobno wtedy niższe stypendium dostaje się w niepełnym zakresie (??)
Wydział: NE
Wysłany: 2010-07-06, 18:08
czytałam właśnie ten regulamin i ciągle piszą, że podania można składać w terminie wyznaczonym przez Dziekana. a skąd ja mam wiedzieć jaki to termin? nie jestem już we Wrocławiu, więc nie mogę dostać się pod dziekanat. w ogóle gdzieś czytałam, że do 30 czerwca można składać, a problem w tym, że ja swoją ostatnią ocenę z egzaminu poznałam 1. lipca ;o poratuje ktoś i powie jak się ma sprawa z ostatecznym terminem składania tego podania na wydziale NE?
Jestem na ZIF i u nas faktycznie najlepiej skladac do 30 czerwca, ale jak zlozy sie do 30 wrzesnia to tez powinni przyjac. Dokladnie nie wiem bo ja juz zlozylem. Natomiast z tego co mi mowila kolezanka to na NE termin jest do 30 wrzesnia, wiec raczej luz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum