Ja tam w zamierzchłych czasach po pierwszym roku dostałem się do marketingu GetinBanku. Fakt, że darmowe, ale na brak ciekawych zajęć nie mogłem narzekać, kawa i ksero tylko na własne potrzeby
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców
no wlasnie raczej na odwrot. Oficjalnie musza, bo przeciez w teorii to wlasnie na podstawie wiedzy zdobytej na praktyce masz napisac prace dyplomowa.
najczesciej promotorzy po prostu tego nie wymagaja.
Ano właśnie obecnie przynajmniej na ZIIF nie muszą być związane z tematem pracy licencjackiej, chodzi oto żeby czas praktyk się zgadzał i żeby to było coś bardziej w temacie kierunku studiów, a jeżeli nie pokrywają się, to tak żeby nie była to praktyka w sklepie na kasie, albo jakieś prace telefoniczne, czy coś w tym stylu generalnie zatwierdzane są różnego rodzaju praktyki i jakoś specjalnie się nie przyczepiają do tego. A jak ktoś pracuje niech sobie napisze podanie o zaliczenie pracy na poczet praktyk, bo tak też można.
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Wydział: NE
Wysłany: 2010-02-08, 23:58
o skoro już jest taki piękny temat to pytanko: można praktyki robić w miejscu zamieszkania, czy trzeba we wrocławiu? Bo nie uśmiecha mi się tu siedzieć miesiąc wakacji
w ogóle kurde nic nie wiem o tych praktykach, tyle że w rozpisce przedmiotów na ten rok jest ona zamieszczona. Ja nie chcę
o skoro już jest taki piękny temat to pytanko: można praktyki robić w miejscu zamieszkania, czy trzeba we wrocławiu? Bo nie uśmiecha mi się tu siedzieć miesiąc wakacji
dziubowa, z wysokością tej diety to różnie bywa, ale fakt będąc we Wrocławiu możesz się o nią ubiegać. W miejscu zamieszkania już nie. Moja koleżanka dostała dietę mając praktyki :nie we Wrocławiu i nie w mieście, w którym mieszka.
wydaje mi się, że za wiele ludzi z tego nie korzysta więc raczej dla każdego kto odpowiednio wcześnie to sobie załatwi - nie pamiętam już jak to się robiło ale ja nie miałem problemów - zaś na socjalne się nie łapałem a i tak przyznali mi miejsce i dietę
i jeszcze nie pamiętam czy było ale taki darmowy pobyt w akademiku nie może trwać dłużej niż 4 tygodnie
Po zakończeniu praktyk, jak będziesz załatwiać sprawy związane z zatwierdzeniem tej praktyki przez uczelnię możesz od razu załatwić sprawę diety. Tyle że u mnie część osób składała wniosek i do dnia dzisiejszego nic nie słychać, a wnioski były złożone gdzieś na początku semestru.
Dieta należy się każdemu kto odbywa praktykę poza miejscem zamieszkania.
_________________ Każdy z nas może podarować komuś życie. Wystarczy powiedzieć TAK. Może kiedyś Twoje TAK uratuje życie drugiego człowieka. Powiedz TAK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum