wie ktoś może, czy są ograniczenia co do formy prawnej organizacji, w której odbywamy praktyki? konkretnie - czy może to być klub sportowy w formie stowarzyszenia?
Wydział: NE
Wysłany: 2010-10-01, 13:39
hej, zaczęłam sobie załatwiać wyjazd na Camp America, a tu nagle wypłynął temat tych praktyk... Przeczytałam przed chwilą zarządzenie rektora i jest tam coś, co daje mi nadzieję : Dziekan może "wyrazić zgodę na zaliczenie na poczet praktyki zawodowej pracy zarobkowej lub społecznej.." Czy komuś z Was uznali pracę na campie? Starać się o to, czy lepiej popytać po rodzinie i po prostu załatwić sobie pieczątkę?
Pozdrawiam!
Wydział: NE
Wysłany: 2011-07-25, 18:28
Proszę niech starsze roczniki odpowiedzą do kiedy trzeba mieć pieczątkę z praktyk w indeksie? Czy już po 4 semestrze(tzn. żeby go zaliczyć), czy dopiero żeby zaliczyć 5 semestr?
Pieczątka musi być w indeksie po odbyciu praktyk - tzn. jeśli praktyki masz w wakacje po 4 semestrze, to pieczątka musi być, żeby Ci we wrześniu indeks przyjęli do dziekanatu. Przynajmniej my tak mieliśmy.
No ale do indeksu? Nie wiem jak to dokładnie w tym indeksie wygląda, bo zostawiłem go we Wrocławiu, ale wydaje mi się, że pieczątkę daje ci firma na karcie przebiegu praktyk, oddajesz ją do dziekanatu i oni ci podpisują zaliczenie praktyki w indeksie. Mylę się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum